Χρήστες OnLine

Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΛΕΥΡΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΡΩΝ ΜΑΣ

...
ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ


Εκατοντάδες είναι τα κυκλώματα που προωθούν λαθρομετανάστες στην Ελλάδα από κάθε πλευρά των θαλασσίων ή των χερσαίων συνόρων μας.


Κάθε μέρα η Αστυνομία ή το Λιμενικό εξαρθρώνουν τέτοια κυκλώματα, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν είναι αρκετό. Σύμφωνα λοιπόν με ανακοίνωση της Αστυνομίας...


Σήμερα (17-09-2009), πρωινές ώρες, στον Ανατολικό κόμβο Κομοτηνής Εγνατίας οδού, συνελήφθη, από Αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σαπών, ένας (1) 24χρονος αλλοδαπός διότι μετέφερε με Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο, προς το εσωτερικό της χώρας, οχτώ (8) λαθρομετανάστες, οι οποίοι είχαν εισέλθει λάθρα στο Ελληνικό έδαφος από την Ελληνοτουρκική μεθόριο.


Επιπλέον εντοπίσθηκε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο το οποίο προπορεύονταν του ανωτέρω οχήματος λειτουργώντας ως προπομπός και συνελήφθησαν ο 24χρονος αλλοδαπός οδηγός και ο 25χρονος, επίσης αλλοδαπός, συνοδηγός αυτού.


Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία θα προσαχθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης. Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Σαπών.-


ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΠΡΟΧΩΡΕΙΣΤΕ ΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ!


ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΕΣ ΠΟΙΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ 20 ΧΡΟΝΙΑ.


ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου