Χρήστες OnLine

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

Στο στόχαστρο των αριστερών τρομοκρατών η Χρυσή Αυγή

Συνελήφθησαν μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» – Μέσα στα σχέδιά τους για μελλοντικούς στόχους, που βρήκε η Αστυνομία ήταν να κτυπήσουν και την Χρυσή Αυγή, εναντίον της οποίας είχαν αναφερθεί σε προκήρυξή τους πριν δύο μήνες… Ανάμεσα στους συλληφθέντες μέλη κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση εξαρθρώσεως ομάδων της κόκκινης τρομοκρατίας. Οι αρχές πιστεύουν και έχουν στοιχεία ότι υπάρχουν δίαυλοι επικοινωνίας μεταξύ των συλληφθέντων
οι οποίοι ανήκουν στην οργάνωση «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς» με άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις, που διέπραξαν εγκληματικές ενέργειες τους τελευταίους μήνες.

Πέπλο προστασίας από τα «προοδευτικά» ΜΜΕ… Προσπαθούν να υποβαθμίσουν το θέμα! Σύμφωνα με πληροφορίες μας, θα γίνουν και άλλες συλλήψεις. Σας θυμίζουμε την αναφορά στην Χρυσή Αυγή σε προκήρυξη της συγκεκριμένης τρομοκρατικής οργανώσεως:

Η αναφορά στην Χρυσή Αυγή στο κείμενο της προκήρυξής της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς»:

“Δημοσιεύθηκε από xryshaygh στο Ιουλίου 17, 2009

Η οργάνωση «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς» ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση που σημειώθηκε τα ξημερώματα της 11ης Ιουλίου 2009 στο σπίτι του Ναυάρχου Παναγιώτη Χηνοφώτη. Η αναφορά στην Χρυσή Αυγή στο κείμενο της προκήρυξής τους έχει ως εξής:

«Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς: …Ξαφνικά το παλαιό εφετείο και οι καταληψίες του γίνονται επικίνδυνοι για τη σταθερότητα του έθνους, και οι δημοσιογράφοι ωρύονται για την εγκατάλειψη του ιστορικού κέντρου της Αθήνας. Επιτροπές κατοίκων ξεπηδούν με μπροστάρηδες σχεδόν πάντα τους οργανοπαίχτες της Χρυσής Αυγής. Οργανώνονται περιπολίες στην περιοχή του Αγ. Παντελεήμονα , πεζές η μηχανοκίνητες, χωρίζονται σε βάρδιες αποτελούμενες από πολίτες και μπάτσους όπου εισβάλουν και χτενίζουν ολόκληρες γειτονιές… Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς – Φράξια Μηδενιστών»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου