Χρήστες OnLine

Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2009

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΩΞΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ;


Μετά τη δολοφονική επίθεση αναρχοφασιστών σε φοιτητή του ΛΑΟΣ οι εγκληματίες του τρομοκρατικού server που εκπέμπει μέσα από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο ανάρτησαν τα στοιχεία της ταυτότητάς του την οποία έκλεψαν μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του.

Αν και αποτελεί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ η ανάρτηση των στοιχείων του δημόσια στο διαδίκτυο, των στοιχείων ΤΗΣ ΚΛΕΜΜΕΝΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ του φοιτητή από τους εγκληματίες που λίγο έλειψε να τον δολοφονήσουν, η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δηλώνει ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ να επέμβει λόγω ΑΣΥΛΟΥ.

Με λίγα λόγια Ένα δημόσιο Κτίριο για την Παιδεία μας είναι ΓΙΑΦΚΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΤΡΕΦΟΥΝ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ

Δείτε την ανάρτηση των ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ


http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1082386

Το χρονικό της εγκληματικής επίθεσης εδώ

Πηγή:stop-indymedia


ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ "ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ" ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ? ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ? ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ "ΑΣΥΛΟΥ" ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ? ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ?


ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΠΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΡΕ. ΚΑΙ ΑΜΑ ΟΛΑ ΑΠΟΤΥΧΟΥΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΟΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου