Χρήστες OnLine

Κυριακή, 9 Αυγούστου 2009

ΚΚΕ ΑΕ το κόμμα σου λαέ!


Το Κομμουνιστικό Κόμμα, οι λαθρομετανάστες και οι χορηγοί.

Του Σπύρου Χατζάρα

Η ιστορία του εργατικού κινήματος στην Ελλάδα, ξεκινάει με την ίδρυση της Φεντερασιόν στη Θεσσαλονίκη το 1909, από τον Αβραάμ Μπεναρόγια & Co.

Οι «ιστορικοί» του εργατικού κινήματος δεν αναγνωρίζουν «δυστυχώς», την συμβολή του «επαναστάτη»- Πράκτορα, Ισραέλ Λαζάρεβιτς Χέλιφαντ- (Αλεξάντρερ Πάρβους), που βρισκόταν στην Κωσταντινούπολη , και ήταν χορηγός και της «Φεντερασιόν» του Αβραάμ Μπεναρόγια και του Ρακόφσκι.

Η ιστορία όμως γράφεται από τους Χορηγούς, και ερμηνεύεται κατά το συμφέρον τους. Πάντα.!


Η χρηματοδότηση του πραξικοπήματος του Λένιν στην αγία Πετρούπολη, έγινε με γερμανικά κεφάλαια που διαχειρίστηκε ο Ισραέλ Λαζάρεβιτς- Πάρβους. Ρόλο χορηγού της επανάστασης, εντός της Ρωσίας, είχε και ο εκπρόσωπος της Westinghouse Charles Richard Crane.
Χρήματα έβαλαν και οι τραπεζίτες του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης, οι Βάρμπουργκ (Warburgs) και οι Σιφ (Schiffs), ο Μόργκαν 1 εκ.δολλάρια κλπ. 10.000 δολλάρια (για τα πρώτα έξοδα) είχε πάνω του ο Τρότσκι ,όταν τον έπιασαν στο Χάλιφαξ 3Απριλίου 1917.

Ο Λένιν ζούσε στην Ελβετία από τους Χορηγούς.
Τα «Λενινιστικά επαναστατικά κόμματα», βασίστηκαν στην χρηματοδότηση των επαγγελματικών στελεχών, από χορηγούς και «άδηλους πόρους».
Όσο υπήρχε Σοβ.Ένωση οι επαγγελματίες κομμουνιστές ζούσαν σε βάρος του ιδρώτα των σοβιετικών λαών.

Η ροή των «εμβασμάτων» γινόταν με διάφορους τρόπους.
Στο αρχείο των τηλεγραφημάτων της Γερμανικής πρεσβείας των Αθηνών,προς το Βερολίνο, που βρίσκεται στη Μόσχα,ειδα τηλεγράφημα του 1939 για παράδοση εμβάσματος στο ΚΚΕ.(Μετά το σύμφωνο Μολότωφ – Ρίμπεντροπ).

Η κατάρρευση του Σοβιετικού συστήματος ,δημιούργησε δυσκολίες επιβίωσης σε πολλά κομμουνιστικά κόμματα που διαλύθηκαν,… ελλείψει πόρων.
Στην Κύπρο και την Ελλάδα, που «κρύφτηκαν» χρήματα του ΚΚΣΕ, η κρίση άργησε να εκδηλωθεί.

Η οικονομική κρίση και λάθος επενδύσεις όμως, έφεραν το ΚΚΕ ,σε θέση ανάγκης. Χρειάζεται πρόσθετους «άδηλους πόρους» για να συνεχίσει να καταβάλλει τους μισθούς στον κομματικό στρατό.

Και η λύση είναι ,η αναζήτηση νέων «χορηγών», οι οποίοι όμως έχουν απαιτήσεις για τα λεφτά τους.

Έτσι προέκυψε, και η νέα, «επιθετική» πολιτική για τους λαθρομετανάστες.
Το εμπόριο των λαθρομεταναστών, που διαπλέκονται με τη διακίνηση των ναρκωτικών, είναι μια «μαύρη αγορά» 10 δις, από την οποία τρώνε οι ΜΚΟ, και οι αντιρατσιστές δικηγόροι.
Να μην βάλει και το φτωχό «κόμμα του λαού», (αφού έκοψε την επιδότηση της Τυποεκδοτικής και ο Αγγελόπουλος), το δαχτυλάκι του στην… «Κουτάλα».


ΥΓ. Εκείνο το δάνειο από τη Σοβιετική τράπεζα του Λουξεμβούργου, για να χτιστεί ο Περισσός εξοφλήθηκε ποτέ;

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου