Χρήστες OnLine

Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

"Έλληνες και μετανάστες"

"Ειναι κριμα που σε λιγο καιρο θα δημιουργησουμε καποιον εμφυλιο μεταξυ μας (οι Ελληνες) με αφορμη τα δικαιωματα των μεταναστων η λαθρομεταναστων (για μενα πλεον τους βαζω μαζι).

Επειδη τυχαινει να ζω στο κεντρο και θυμαμαι λιγο απο εποχη τελος 1980 αρχες 1990 και ποσο πραγματικα ωραια ηταν η Αθηνα το κεντρο συγκεκριμενα και πως ειναι πλεον απο τους χιλιαδες εξαθλιωμενους μεταναστες που οι κυβερνησης μας για προσωπικους λογους (E.E , Αμερικη , Ολυμπιαδα) δεχόταν συνεχεια χωρις να αντιδρα και πλεον που το θεμα εφτασε στο απροχορητο προσπαθει να σωσει οτι γινεται.

Τυχαίνει η Ελλαδιτσα μας που την εχουν καταντησει αυτοι που τους ψηθιζουμε συνηθως να ειναι μεταξυ εχθρικων κρατων η ανθρωπων με διαφορετικες θρησκειες η αντιληψεων τελειως διαφορετικες και ως αποτελεσμα εχει να βλεπουμε σκηνικα οπως περισυ την πρωτοχρονια στο συνταγμα η κατευθηνομενα απο μερικους "ανθρώπους" τυπου ‘σκισιμο κορανι’ και επανασταση των ανθρωπινων δικαιωματον των ισλαμιστων (μια απο τις πιο ύπιες θρησκειες δειτε πακισταν καψιμο χριστανων).

Για να κλεισω για μενα καποτε τα πραγματα ηταν απλα πριν απο 12 – 15 χρονια , τωρα οχι θελει δραστικα μετρα κατα πρωτων τωνανθρώπων που ειναι ρατσιστες με τους Ελληνες γιατι εκει εφτασε το θεμα και μετα κατα ολων ανεξαρτητα των μεταναστων αν θελουμε να διατηρησουμε καποια χαρακτηρηστικα στοιχεια σαν Ελληνικο Εθνος (μια λυση ειναι ενας ποσοστο μεταναστων που να ειναι αναλογο με το ποσοστο τον πραγματικων Ελληνων που να ειναι πολλη μικρο ομως.

Πλεον ομως δεν εχω πολλα να ελπιζω σε αυτη την χωρα που μετα ! απο ολα αυτα τοσα χρονια εχει κομματα σαν το Πασοκ , Ν.Δ , Συριζα (για γελια) , ΚΚΕ και απο Ελληνες τυπου κουλτουρας και δικαιωματων σε μεταναστες οταν στην ιδια μας την χωρα θα ειμαστε αν δεν ειμαστε ηδη ξενοι απο ολους."


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου