Χρήστες OnLine

Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Στη δημοσιότητα το «πόθεν έσχες» των πολιτικών.. o Aλαβάνος βρέθηκε με τις ψηλότερες καταθέσεις και εισοδήματα!!

Δόθηκε την Πέμπτη στη δημοσιότητα το «πόθεν έσχες» των πολιτικών για το 2007. Πλουσιότεροι πολιτικοί αρχηγοί οι κ.κ. Κώστας Καραμανλής και Αλέκος Αλαβάνος..

Ναι καλα το διαβάσατε, ο Αλαβάνος, ο προστατης των λαθρομεταναστών, ο υποκινητής των επεισοδίων , ο περήφανος αριστερός με τις δεξιές τσέπες .. βρέθηκε με τις υψηλότερες καταθέσεις και το μεγαλύτερο εισόδημα.. με μετοχές σε "εταιρίες" και φράγκα να 'φάνε και οι κότες' .....

Ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος μαζί με τη σύζυγό του δήλωσε συνολικό εισόδημα 193.237 ευρώ μαζί με την βουλευτική αποζημίωση ύψους 93.266 ευρώ (από αυτήν έδωσε ως ενίσχυση στον ΣΥΝ τα 15.000 ευρώ), 12 ακίνητα, αριθμό μετοχών σε διάφορες εταιρείες, καταθέσεις 453.674 ευρώ ο ίδιος και 56.841 ευρώ η σύζυγός του, καθώς και δύο αυτοκίνητα 1600 και 1400 κυβικών.

η ελληνική κοινωνία πειναει, οι λαθρομετανάστες μετατρέπουν σε γκέτο τις γειτονιές , η εγκληματικότητα χτυπάει κόκκινο , ο Αλαβάνος θέλει να νομιμοποιήσει κιόλας τους παράνομους λαθρομετανάστες .. και ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ...

ΦΑΤΕ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΦΤΩΧΕΙΑΣ.. ΨΕΥΤΕΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ. τερμα τα ψέματα.



Στη δημοσιότητα το «πόθεν έσχες» των πολιτικών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου