Χρήστες OnLine

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Απάντηση Γεωργιάδη για το indymedia

Aπάντηση για δύο ειδήσεις που αφορούσαν στο ΛΑΟΣ έδωσε ο βουλευτής του κόμματος Άδωνις Γεωργιάδης:

Η πρώτη περί της δήθεν παταγώδους αποτυχίας του Συνεδρίου του ΛΑ.Ο.Σ. το Σάββατο. Ουδέν ψευδέστερον τούτου. Το ότι όλοι όσοι είχαν προσκληθεί να συμμετάσχουν, ήσαν εκεί, πιστοποιείται από τις εικόνες, όπου δεν υπήρχε όχι καρέκλα άδεια, αλλά ούτε σκαμπό. Μάλιστα λόγω μεγάλης προσελεύσεως, καθυστέρησε πάρα πολύ η ψηφοφορία για την εκλογή της Κ.Ε. μετά το πέρας του Συνεδρίου. Το Συνέδριο ήταν πανηγυρικό και μάλιστα χωρίς ίχνος υπερβολής, στην δευτερολογία του Προέδρου μας επικράτησε πανδαιμόνιο. Δεν θα μπορούσε όμως να γίνει και αλλιώς διότι ένα συνέδριο ενός κόμματος μετά από μία εκλογική νίκη, είναι πάντα πανηγυρικό.


Όσον αφορά στο indymedia. Τυγχάνω φανατικός υποστηρικτής της ανωνυμίας των blogs, μάλιστα αν και εξαιρετικά θιγμένος ο ίδιος από πολλές εναντίον μου συκοφαντίες, εν τούτοις δεν αλλάζω θέση. Άλλο αυτό όμως και άλλο να παρουσιάζεται το indymedia, ως ένας «αθώος» χώρος ανταλλαγής απόψεων μεταξύ των φοιτητών.


Στο συγκεκριμένο site, ως παράδειγμα το αναφέρω, όταν στις 24 Δεκεμβρίου του 2005, έκαψαν το βιβλιοπωλείο μου, προξενώντας μου ζημιά 300.000 Ευρώ και απειλώντας την επιχείρησή μου με πλήρη καταστροφή, δημοσίευσαν φωτογραφίας από το κατάστημα που καιγόταν γελώντας και προτρέποντας τους εμπρηστές να κάψουν και μένα. Άλλο η ανταλλαγή απόψεων λοιπόν και άλλο η προτροπή σε εγκληματικές ενέργειες. Το indymedia στην πραγματικότητα είναι το Κέντρο Επιχειρήσεων των λεγομένων «αντιεξουσιαστών», δεν έχει καμμία σχέση με την blogoσφαιρα και δεν χρήζει προστασίας από όλους εμάς. Τέτοιου είδους χώροι και συμπεριφορές πρέπει να απομονώνονται.

Άδωνις Α. Γεωργιάδης

Βουλευτής Β’ Αθηνών ΛΑ.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου