Χρήστες OnLine

Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Η λύση στην Παράνομη Λαθρομετανάστευση


Tο Πρόβλημα:

Πως μπορεί η Ελλάδα να επιλύσει το πρόβλημα της παράνομης εισόδου στην χώρα εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών από την γειτονικής Τουρκία;

Η Τουρκία δεν πρόκειται να δεχθεί πίσω τους λαθρομετανάστες της, και ξεκαθάρισε κατηγορηματικά ότι δεν είναι διατεθιμένη να τηρήσει το Πρωτόκολλο Επανεισδοχής που υπέγραψε.

Επιπλέον η τακτική των λαθρομεταναστών να σχίζουν τις βάρκες τους στην θέα Ελληνικού λιμενικού, δεν επιτρέπει στο Σώμα να αποτρέπει την είσοδο στην χώρα. Τούτο έχει ως αποτέλεσμα, όλες σχεδόν οι απόπειρες λαθραίας εισόδου στην Ελλάδα να είναι επιτυχείς.

Την στιγμή αυτή η χώρα μας επιδιώκει την λύση του "μεγάλου αδελφού". Κοιτά προς την Ευρώπη για βοήθεια. Φυσικά αυτό είναι άσκοπο και γίνεται μόνο για τα μάτια του κόσμου. Η Ε.Ε. έχει βαθιές οικονομικές σχέσεις και συμφέροντα με την Τουρκία και είναι φύση αδύνατο να πιέσει την χώρα. Στο θέμα της επιτήρησης, ακόμη και αν πράγματι αναπτυχθεί η ανύπαρκτη μέχρι στιγμής FRONTEX στα Ελληνικά σύνορα δεν δύναται να αφήνει άνθρωπους να πνιγούν παρότι το οι ίδιοι επιδιώκουν. Η επιλογή αυτή είναι λανθασμένη και από πλευράς Γιώργου Καρατζαφέρη του ΛΑ.Ο.Σ., διότι μάλλον εντάσεται στους αρχικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης της Ν.Δ. για την απόσπαση κονδυλίων από την Ε.Ε. Σχδιασμούς που διακρίνονται και στην επιλογή της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ να υπογράψει τον κανονισμό Δουβλίνο ΙΙ.

Ας αναλογιστούμε κάποια απλά δεδομένα:

Tόσα χρόνια η Τουρκία κατέχει το ένα τρίτο της Κύπρου! H Ευρώπη σε τι βοήθησε;
Που βρισκόταν η Ευρώπη στην υπόθεση των Ιμίων, για να υπερασπιστεί τα "από κοινού" σύνορα "της" και την εδαφική "της" ακεραιότητα που αμφισβητούνταν και παραβιάζονταν;

Καλό είναι να ενημερώνουμε τους Ευρωπαίους! Αλλά η Ε.Ε. είναι ένα ανίκανο γραφειοκρατικό όργανο που δεν έχει καμία δύναμη ή θέληση να εφαρμόσει ουσιαστική πολιτική. Ο ρόλος της περιορίζεται στο να δίνει οικονομική φύσεως "ντιρεκτίβες" σε μικρά και "άβουλα" κράτη σαν την Ελλάδα.

Η Λύση:

Η λύση λοιπόν για την χώρα μας είναι μια!

Το Ελληνικό κράτος πρέπει να συγκροτήσει και να χρηματοδοτήσει τους δικούς μας Έλληνες Διακινητές! Oι Διακινητές αυτοί θα συλλέγουν όλους τους λαθρομετανάστες και θα τους επαναπροωθούν "λαθραία" στην Τουρκία!

-Θα πει κάποιος ότι πρόκειται για παρανομία;

Σίγουρα όχι! Διότι η Τουρκία παρανομεί με χίλιους δύο τρόπους εις βάρος της Ελλάδας: Παραβιάζοντας επίσημα τα Ελληνικά χωρικά ύδατα, τον Eλληνικό εθνικό εναέριο χώρο, το FIR των Αθηνών, και φυσικά μέσω της αδιαφορίας της για το πρόβλημα των κυκλωμάτων Τούρκων λαθρεμπόρων.

Όταν το γειτονικό κράτος αρνήται να συμμορφωθεί με τους διεθνείς κανόνες και αθετεί επί σειρά ετών τις συμφωνίες που έχει υπογράψει, τότε η Ελλάδα πρέπει να λάβει μονομερή μέτρα! Μια τέτοια κίνηση από μέρους μας θα αποτελεί απλώς την εφαρμογή των συμφωνιών που υπέγραψε η γειτονική χώρα, και ουδέποτε εφάρμοσε!

Καιρός είναι να πιέσει η Ελλάδα την Τουρκία με τις τακτικές που έχει θεσπίσει η ίδια η Τουρκία! Φυσικά ως απάντηση στις διαμαρτυρίες των Τούρκων η Ελλάδα θα απαιτήσει να πατάξουν αυτοί πρώτοι τα δικά τους κυκλώματα λαθρεμπόρων. Φυσικά, από την πλευρά μας το θέμα θα μπορέι να διευθετηθεί δίχως την παραμικρή κίνηση μιας και η Ελληνική δραστηριότητα θα είναι άμεσα συνδεδεμένη με την Τουρκική!

Μια τέτοια κίνηση θα είναι ενδεικτική του κατά πόσο επι την παρούσα στιγμή, το Τουρκικό Λιμενικό αδυνατεί να σφραγίσει τα σύνορά της χώρας, ή απλώς "εθελοτυφλεί".
Επίσης, είναι πολύ πιθανό ότι σαν μαθευτούν τα μαντάτα στους κόλπους των λαθρομεταναστών, τα νούμερα εισροής στην Ελλάδα θα πέσουν κατακόρυφα.

Επιπλέον με το μέτρο αυτό θα στηριχθούν οικονομικά τα ακριτικά μας νησιά!

Κάποτε οι Αρχαίοι ημών πρόγονοι φημίζονταν ως θαρραλέοι και τετραπέρατοι. Είναι καιρός να θυμηθούμε τις ρίζες μας.

Πίσω από την σάτιρα κρύβεται η αλήθεια κύριοι!

http://ellinopsychos.blogspot.com/2009/07/blog-post_03.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου