Χρήστες OnLine

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Νέες επιχειρήσεις τύπου "Εφετείο" ετοιμάζει η ΕΛΑΣ

Ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης προανήγγειλε νέες επιχειρήσεις της ΕΛΑΣ

Τελευταία Ενημέρωση 15:18 21/07/2009

Επιχειρήσεις προκείμενου να αδειάσουν και αλλά εγκαταλελειμμένα κτίρια της Αθηνάς, στα πρότυπα της εκκένωσης του παλιού Εφετείου στην οδό Σωκράτους, προανήγγειλε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Χρήστος Μαρκογιαννάκης.

Μετά τη διευρυμένη σύσκεψη για θέματα ασφαλείας, ο κ. Μαρκογιαννάκης τόνισε ότι το υπουργείο Εσωτερικών και η ελληνική αστυνομία έχουν κάνει σημαντικά βήματα στην προσπάθεια πάταξης της εγκληματικότητας και ανάστροφης της εικόνας στο κέντρο της Αθηνάς, ωστόσο πρέπει να γίνουν και αλλά βήματα σε συνεργασία με τους συναρμόδιους φορείς.

Από την πλευρά του, ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης Κώστας Μαρκόπουλος ανέφερε οτι έχουν γίνει βήματα, και απο εδώ και πέρα ο καθένας καλείται να κάνει καλύτερα τη δουλεία του στον τομέα του.

Ο κ. Μαρκόπουλος αναφέρθηκε σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την αντιμετώπιση της λαθρομετανάστευσης, τους παράνομους μικροπωλητές τους παράνομους οίκους ανοχής και σε συνεργασία με το υπουργείο υγείας την απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο με σεβασμό στους χρήστες.

"Το βασικό θέμα ειναι η αστυνόμευση και η εικόνα που αντιμετωπίζουν οι τουρίστες που κινούνται στο κέντρο" τόνισε ο Γιάννης Ρέτσος προεδρος των Ξενοδόχων Αττικής

Ο κ. Ρέτσος ζήτησε μέτρα ώστε η Αθηνά να ανακτήσει το πρόσωπο που είχε κατα τη διάρκεια των ολυμαπικων του 2004 '


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου