Χρήστες OnLine

Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

ΤΑ ΜΜΕ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ





Άκουγα σήμερα το απόγευμα στο αυτοκίνητο τις ειδήσεις στο ραδιόφωνο του Alpha. 98.9. Επανειλημμένως είχα παρατηρήσει ότι -τόσο σε αυτή την ραδιοφωνική συχνότητα όπως και του Σκαι 100.4 που συνηθίζω να ενημερώνομαι - σε κάθε είδηση με εγκληματικό περιεχόμενο που αναφέρουν τις περισσότερες των περιπτώσεων δεν αναφέρουν εθνικότητα. Αντιθέτως αν μία στις τόσες ο δράστης είναι Έλληνας το υπερτονίζουν ακόμα και στα μονόλεπτα δελτία που μεταδίδουν ανά μισάωρο και που θα έλεγε κανείς ότι ο χρόνος δεν επαρκεί για λεπτομέρειες. Στο αναλυτικό δελτίο λοιπόν των 5 - κι ενώ ο χρόνος είναι υπεραρκετός -κουβέντα για την εθνικότητα των 4 δραστών που είχαν ρημάξει τους ταξιτζήδες του μεροκάματου.

Αν λοιπόν ακούτε αστυνομικό δελτίο και δεν ακούσετε λέξη για την καταγωγή των δραστών μην αναρωτηθείτε για την εθνικότητά τους. Αλλοδαποί είναι απλά για να μάθετε την χώρα προέλευσής τους θα πρέπει να μπείτε στο διαδίκτυο. Τα παραδοσιακά ΜΜΕ έχουν λάβει εντολή να σιωπούν γιατί οι εγκληματίες αλλοδαποί πρέπει να περνάνε στο ντούκου και αντίστοιχα οι Έλληνες να υπερτονίζονται με περίσσιο ζήλο από τους συντάκτες των δελτίων. Και όσο πιο "καλά" κάνουν την "δουλειά" τους, τόσο περισσότερο θα ανεβαίνει και το κασέ τους.

Ας διαβάσουμε κανένα blog λοιπόν μήπως και μάθουμε ολόκληρη την αλήθεια και όχι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα τους. Η είδηση από τον
adiakrito


ΕΙΧΑΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΤΑΞΙ

Συμμορία που λήστευε οδηγούς ταξί εντοπίστηκε από αστυνομικούς του τμήματος ασφαλείας Χολαργού,στα Γλυκά Νερά.

Συγκεκριμένα,οι αστυνομικοί συνέλαβαν έναν 18χρονο Αλβανό, γιατί αρνήθηκε να υποβληθεί σε έλεγχο και από την προανάκριση προέκυψε ότι μαζί με άλλους τέσσερις ομοεθνείς του, ηλικίας από 18-20 ετών, εδώ και τουλάχιστον οκτώ μήνες είχαν συστήσει συμμορία που διέπραττε ληστείες σε οδηγούς ταξί, κυρίως στην ευρύτερη περιοχή της βορειοανατολικής Αττικής.

Ειδικότερα, ο ένας από τα μέλη της συμμορίας εμφανιζόταν ως πελάτης, “οδηγούσε” το ταξί σε σημείο όπου περίμεναν οι συνεργοί του και εκεί με την απειλή πιστολιού, μαχαιριού ή με σωματική βία, άρπαζαν από τον οδηγό τις εισπράξεις, κινητά τηλέφωνα και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Οπως προέκυψε, συνολικά είχαν διαπράξει τέσσερις ληστείες σε οδηγούς ταξί και μία ληστεία σε γυναίκα που περπατούσε στο δρόμο.

Ο 18χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ οι συνεργάτες του αναζητούνται. Σύμφωνα με πληροφορίες η σπείρα αποτελείται από άλλους τρείς Αλβανούς κλέφτες που διαμένουν στην ευρύτερη περιοχή.

http://hellenicrevenge.blogspot.com/2009/07/blog-post_187.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου