Χρήστες OnLine

Τετάρτη 29 Ιουλίου 2009

Με τέτοια «κωλόπαιδα» Μεγάλωσε η Ελλάδα!

Πάντοτε λίγοι αυτοί που σηκώνανε την Σημαία του Αγώνα!

Χαμένη υπόθεση το Σκοπιανό διαλαλούν οι άβουλοι και μοιραίοι πολιτικάντηδες απασών των αποχρώσεων… Την ίδια ώρα που όλοι αυτοί οι καθώς πρέπει κύριοι σηκώνουνε τους ώμους συγκαταβατικά και κατεβάζουν το κεφάλι σκεπτικοί λέγοντας ότι δεν γίνεται τίποτε, στην Φλώρινα εκατοντάδες Ελληνόπουλα εθνικιστές και πατριώτες ασυμβίβαστοι και απροσκύνητοι είπαν το δικό τους ΟΧΙ στην ένοχη σιωπή.


Στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας ακούστηκε το σύνθημα: «Η Μακεδονία είναι Ελληνική» και εκεί ήταν όλα τα κανάλια και όλα τα ΜΜΕ, αλλά βέβαια δεν είπαν λέξη… Κάποιοι θα πούνε πως ήταν λίγοι… Πάντοτε λίγοι ήταν αυτοί που σήκωναν την Σημαία του Αγώνα! Οι πολλοί ακολουθούν. Πάντα ακολουθούν όταν και όποτε έλθει η ώρα. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις γύρω από την συγκέντρωση των εθνικιστών και αυστηρές εντολές άνωθεν από τα κέντρα της εξουσίας να μη υπάρξει καμμία ανοχή. Ποια είναι αυτά τα «κωλόπαιδα» θα σκέφτηκαν οι εξουσιαστές μας, που τολμάνε και μας πουλάνε πατριωτισμό; Όμως, με τέτοια «κωλόπαιδα» πορεύθηκε η Ελλάδα και έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες της Ιστορίας της! Με τέτοια «κωλόπαιδα» μεγάλωσε η Ελλάδα και όχι με χαρτοπόντικες πολιτικάντηδες και ανάμεσα σε αυτούς και οι διάφοροι δήθεν εθνικιστές, που λένε ότι δεν γίνεται εξωτερική πολιτική στα πεζοδρόμια… Εντάξει «κύριοι» να μη γίνει στα πεζοδρόμια. Μήπως γίνεται αλλού; Στο κάτω-κάτω της γραφής καλύτερα στα πεζοδρόμια, παρά πουθενά!


Δημόσια ζωή και γιορτή της δημοκρατίας

Όλα αυτά σε μια περίσταση πολιτική, όπου η μπόχα των σκανδάλων και των συμμοριών που εξουσιάζουν την Πατρίδα μας έχουν πνίξει την ατμόσφαιρα. Μέσα από παρακολουθήσεις τηλεφώνων, που έγιναν στις φυλακές, μαθαίνουμε για ένα σύμπλεγμα παραεξουσίας μέσα στο οποίο όλοι οι «καλοί» χωράνε… Από πρώην μπολσεβίκους και σήμερα μεγαλοεργολάβους δημοσίων έργων, μέχρι θαμώνες νυκτερινών κέντρων και επαγγελματίες κακοποιούς, μέχρι δημόσιους λειτουργούς, αλλά και ανθρώπους των αρχών ασφαλείας, που ειδοποιούσαν τους κακοποιούς ότι τους παρακολουθούν οι αρχές! Αν υπήρχε ίχνος ηθικής σε αυτόν τον τόπο μετά ταύτα όχι μία, αλλά δέκα επαναστάσεις θα είχαν γίνει.


Όμως, δεν ιδρώνει το αφτί των πολιτικών μας και έτσι στις 24 του μηνός θα γιορτάσουν τα 35 χρόνια της δημοκρατίας τους και δεν βάζω εισαγωγικά στην λέξη δημοκρατία γιατί δεν υπάρχει δημοκρατία χωρίς σκάνδαλα, χωρίς κακοποιούς με στενές σχέσεις με πολιτικούς, χωρίς όλα αυτά που δήθεν αντιμετωπίζουν με έκπληξη οι σημερινοί κάτοικοι του γραικυλιστάν! Από την εποχή που οι λήσταρχοι έβγαζαν δήμαρχους και βουλευτές τον 19ο αιώνα μέχρι σήμερα τον 21ο τα ίδια γίνονται.


Επιτέλους, ας κάνουνε «ταμείο» οι πολιτικοί μας. Τριάντα πέντε χρόνια «ελληνικού» κοινοβουλευτικού κράτους(;). Από το 1974 μέχρι σήμερα περάσανε 35 ακριβώς χρόνια. Επαίρονται οι πολιτικοί μας ότι δεν είχαμε πόλεμο, δεν είχαμε δικτατορία και όλα κύλισαν ομαλά! Πόλεμο πώς να έχουμε όταν σε κάθε πρόκληση εις βάρος της Ελλάδος αυτοί υποχωρούσαν; Μας θυμίζουν τον καρπαζοεισπράκτορα των παιδικών μας χρόνων, που έλεγε ότι δεν τσακώνεται γιατί φοράει τα καλά του! Επί της ουσίας: Η οικονομία μας πήγε κατά διαβόλου, μπορεί να έχουμε περισσότερα καταναλωτικά «αγαθά» και να περνάμε «καλύτερα», αλλά εθνική οικονομία δεν υπάρχει! Τα περισσότερα εργοστάσια έκλεισαν, οι αγροί ρήμαξαν, οι κτηνοτροφία μειώθηκε. Παρασιτικό και μεταπρατικό κεφάλαιο και τίποτε άλλο. Η κοινωνία μας διεφθάρη σε βαθμό επικίνδυνο, ενώ παιδεία και πολιτισμός βρίσκονται σε χάλια ανείπωτα. Αμορφωσιά στα σχολεία και αρλούμπες σε θέατρα και «μέγαρα», αρλούμπες που της πληρώνει πανάκριβα ο Ελληνικός Λαός! Τα εθνικά θέματα όλα μια τραγωδία και οι Ένοπλες Δυνάμεις θυμίζουν την εποχή του 1897… Πήρανε στρατό, που αριθμούσε 300.000 το 1974 με υπεροπλία έναντι της Τουρκίας και τον έχουν φθάσει στις 100.000 και με την Τουρκία να είναι πιο προχωρημένη σε αρκετούς τομείς στην περίπτωση μιας ένοπλης συγκρούσεως.


Μια μπόχα απλώνεται στην χώρα

Απορώ τι θα γιορτάσουνε στις 24 Ιουλίου οι πολιτικοί μας μαζί με τους επιφανείς μεγαλοεργολάβους καναλάρχες, τους γνωστούς «αντιστασιακούς» και τις λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις; Νομίζουν ότι σβήνουν τις 1.500 σελίδες των απομαγνητοφωνημένων συζητήσεων από τις φυλακές και τα όσα αναφέρονται σε αυτές; Νομίζουν θα εξαφανίσουν τις σχεδόν χίλιες αιτήσεις από την Δικαιοσύνη για την άρση της ασυλίας των βουλευτών με γιορτές; Θα διαγράψουν μια για πάντα το νόμο περί ευθύνης υπουργών; Το χρηματιστήριο; Την Siemens, τις μίζες των εξοπλιστικών προγραμμάτων; Ή μήπως τον δρόμο Τριπόλεως-Καλαμάτας που κατέρρευσε μέσα σε μια νύκτα; Λεπτομέρειες… Προπαντός δημοκρατία… Στην πραγματικότητα, μια μπόχα απλώνεται στην χώρα πέρα ως πέρα. Μια μπόχα, που ασφαλώς και θα είναι παρούσα (εάν δεν είναι εκεί που θα είναι;) και στον χώρο, όπου θα δοθεί η περίλαμπρη δεξίωση. Απορώ τι θα γιορτάσουν και ονειρεύομαι την στιγμή που μια μέρα που θα είναι και 24 Ιουλίου ένα ανθρώπινο ποτάμι ίδιο με αυτό που ξεχύθηκε στους δρόμους των Αθηνών περιμένοντας σαν μεσσία τον Καραμανλή (τι τραγική αυταπάτη!), ένα ίδιο λοιπόν, ανθρώπινο ποτάμι θα ξεχυθεί στους δρόμους και θα ζητήσει το δίκαιο της Ιστορίας και μαζί με αυτό το ποτάμι και οι ψυχές όσων έχυσαν το αίμα τους για την Πατρίδα στην Κύπρο μας την ίδια εκείνη ημέρα, που στην Αθήνα… πανηγύριζαν! Στρατιές ατέλειωτες νέων παιδιών που αμούστακα φορώντας την τιμημένη στολή του Έλληνα Στρατιώτη πολέμησαν για την Ελλάδα, για μια Ελλάδα δυνατή, δίκαιη, που θα την κυβερνούνε άξιοι και ξεχωριστοί.


Τι προπαντός φοβούνται;

Μέσα στο γραικυλιστάν του 2009 όλοι οι σπουδαιοφανείς εξουσιαστές μας αισθάνονται απόλυτα σίγουροι. Τίποτε δεν τους φοβίζει και ασφαλώς δεν τους φοβίζει η αριστερά, η οποία έχει παραδώσει ψυχή στην ιστορία εδώ και δύο τουλάχιστον δεκαετίες. Τους φοβίζει ΜΟΝΟ ένα αληθινό εθνικιστικό κίνημα. Σας θυμίζω το απόσπασμα μιας συνεντεύξεως, που είχε δώσει πριν 11 χρόνια ο τότε υπουργός του ΠΑΣΟΚ και μέχρι σήμερα αρθρογράφος του «Βήματος» Γεώργιος Ρωμαίος:

«ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», Δευτέρα 29 Ιουνίου 1998, συνέντευξη στον δημοσιογράφο Γιώργο Καρέλια του υπουργού δημοσίας τάξεως του ΠΑΣΟΚ κ. Γεώργιου Ρωμαίου: «ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ»:

«…Κάνω τη διάκριση. Όσοι ανήκουν στον ακροαριστερό ή αναρχικό χώρο, σαφώς αναπτύσσουν κάποια δραστηριότητα ενοχλητική για τον πολίτη. Είτε καταστρέφουν βιτρίνες, είτε καίνε αυτοκίνητα. Είναι πράξεις απαράδεκτες, τις οποίες καταδικάζουμε, πιστεύω, όλοι. Διότι άλλο πράγμα να έχεις απόλυτη ελευθερία να εκφράζεσαι ιδεολογικά και άλλο αυτή η δραστηριότητα. Είναι μια τάση αυτή, που δεν εμφανίζεται μόνο σε μας. Από την άλλη πλευρά οι ακροδεξιές οργανώσεις είναι πολύ πιο επικίνδυνες πολιτικά.»


Επικίνδυνες γιατί και για ποιόν; Για την Ελλάδα; Όχι ασφαλώς! Για τον λαό; Οπωσδήποτε όχι! Επικίνδυνες για τους άρχοντες της διαφθοράς και της σαπίλας του καιρού μας; Σίγουρα ΝΑΙ!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου