Χρήστες OnLine

Τετάρτη 1 Ιουλίου 2009

"Εθνικά θέματα και ΗΠΑ"


"Δεν ξέρω αν πληροφορήθηκες αυτό που είπε ο σκοπιανός Γκρουέφσκι, ότι δεν μπορεί να αλλάξει τίποτε το θέμα της επιστολής. Γιατί το είπε;; Κάτι προφανώς ξέρει.
Ο αείμνηστος άξιος διπλωμάτης και πατριώτης...


Μιχάλης Δούντας (που πρόλαβε λίγο πριν πεθάνει και κυκλοφόρησε το εξαιρετικό του βιβλίο που ξεσκεπάζει την αχαραχτήριστη Ελληνική εξωτερική πολιτική), κάπου γράφει ότι η Ελλάδα ως μικρή χώρα στα μεγάλα διεθνή θέματα είναι υποχρεωμένη να ακολουθεί την πολιτική του χώρου όπου ανήκει. Τονίζει όμως ότι για τα ελληνικού ενδιαφέροντος εθνικά θέματα θα πρέπει η πολιτική της να καθορίζεται μόνον από το συμφέρον της Ελλάδος και του Ελληνισμού.

Δυστυχώς η ιστορία διδάσκει...
ότι στα εθνικά μας θέματα (Κωνσταντινούλη 1955 και μετά μέχρι το 1963 και μέχρι σήμερα, Ίμβρος, Τένεδος, Κύπρος, Αιγαίο, Θράκη, Μακεδονία, Δωδεκάνησος πρόσφατα, βραχονησίδες, μεταναστευτικό, κτλ., ) ακολουθούμε την πολιτική που χαράσσει για μας η υπερδύναμη (;;) σύμφωνα με τα δικά της συμφέροντα που όχι μόνον δεν ταυτίζονται με τα δικά μας, αλλά συνηθως είναι εναντίον των εθνικών μας συμφερόντων.

Τα παραδείγμα τα είναι <<άπειρα>> και είναι βέβαιο ότι το ίδιο θα εφαρμοστεί και στο Μακεδονικό με κάποια στάκτη στα μάτια του κόσμου. Μόνον μία τεράστια ενημέρωση των Μακεδόνων μας και οργανωμένη αντίδραση τους για δημοψήφισμα, κτλ., θα μπορούσε να αποτρέψει την επερχόμενη μειοδοσία που χαραχτηρίζεται <<μεγαλοκαρδία>>.



Κατά τα άλλα να ετοιμαστούμε πάλιν τον Δεκέμβριο στη σύνοδο του ΟΑΣΕ στη χώρα μας να υποδεχτούμε πάλιν μεγαλόκαρδα το σκοπιανό αεροπλάνο με το σήμα <<Δημοκρατία της Μακεδονίας>>, κτλ.



Βλέπετε ο πρωθυπουργός μας ως μεγαλόκαρδος και μακεδών, νομίζει ότι μπορεί να εκχωρήσει το όνομα σε πρώτη φάση, και στο μέλλον σύμφωνα με τα προφανώς υπάρχοντα σχέδια, τη Μακεδονία μας για να αποτελέσει με τα σκόπια ένα ωραίο προτεκτοράτο των ΗΠΑ, παρόμοιο με το προτεκτοράτο της τουρκίας που τείνει να γίνει η χώρα μας, αν δεν έχει ήδη γίνει.



Συμπέρασμα. Ο εχθρός είναι εντός των πυλών και ελάχιστη σημασία υπάρχει στο να ενημερώσουμε ξένες πρεσβείες κτλ. Αυτές ξέρουν ότι η ελληνική (;;) κυβέρνηση άλλα πρεσβεύει. Σταυροφορία λοιπόν παράλληλα με την ενημέρωση ξένων κτλ., για ενημέρωση του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα των δικών μας Μακεδόνων για να οργανωθούν και να αντιδράσουν. Σε αντίθετη περίπτωση η υπόθεση, λυπουμαι που το γράφω, είναι χαμένη από χέρι."

Του Ευριπίδη Μπίλλη,
τ. επίκουρου καθηγητή ΕΜΠ
http://paideia-gr.blogspot.com/2009/06/blog-post_30.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου