Χρήστες OnLine

Πέμπτη 25 Ιουνίου 2009

ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ «σεχτας κοτων»



Στοιχεία που συμπληρώνουν αργά , αλλά και σταθερά, το προφίλ και τα μέλη της Σέχτας Επαναστατών ισχυρίζονται ότι διαθέτουν τα στελέχη της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη σύσκεψη που έγινε λίγη ώρα μετά τη δολοφονία από τον αναπληρωτή υπουργό Εσωτερικών Χρήστο Μαρκογιαννάκη, ο νέος διευθυντής της Αντιτρομοκρατικής, Δημήτρης Χωριανόπουλος, επέμενε ότι, τόσο από τις έρευνες της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας όσο και από τις πληροφορίες της υπηρεσίας του, διαφαίνεται η συμμετοχή κάποιων ατόμων του «αναρχικού χώρου» σε ενέργειες του Επαναστατικού Αγώνα και της «Σέχτας». Κάποια από αυτά τα άτομα φέρονται, μάλιστα, να έχουν πάρει μέρος και σε ληστείες τραπεζών.

Σημαντικό για την Αντιτρομοκρατική θεωρείται το εύρημα (βιολογικό υλικό) που προδίδει την ταυτότητα ενός εκ των δραστών που πήραν μέρος στην αρπαγή του όπλου (ΜΡ5) του ειδικού φρουρού από την οικία του προέδρου του Αρείου Πάγου Ρωμύλου Κεδίκογλου τον Απρίλιο του 2007, στη Γλυφάδα, όπλο το οποίο έχει χρησιμοποιηθεί από τον Επαναστατικό Αγώνα τουλάχιστον δύο φορές τους τελευταίους μήνες. Η Αστυνομία έχει καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η «Σέχτα» στελεχώνεται από άτομα που είχαν ενταχθεί στον Επαναστατικό Αγώνα και τα οποία στη συνέχεια για άγνωστους λόγους ακολούθησαν το δικό τους δρόμο, χρησιμοποιώντας τα όπλα , με τα οποία έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν πράξη τις στυγνές τους απειλές για εκτελέσεις αστυνομικών και δημοσιογράφων (σ.σ. σύμφωνα με την προκήρυξη της Σέχτας και απλών πολιτών μαρτύρων).


(Πληροφορίες από τον "Κόσμο του Επενδυτή" αρ. φυλ. 344, σελ.15)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου