Χρήστες OnLine

Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009

Περί δημοκρατίας, καναλιών και Χρυσής Αυγής – Για μια ακόμη φορά μίλησαν για εμάς χωρίς εμάς!

Πλήθος οι αναφορές χθες στα κανάλια για την Χρυσή Αυγή, όμως ούτε μία πρόσκληση για να εκφράσει την άποψή του εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, στην οποία συνεχώς αναφέροντο …



Χθες Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009, πρώτο θέμα σε όλα τα δελτία ειδήσεων (και όχι μόνον) των μεγάλων τηλεοπτικών σταθμών ήταν η Χρυσή Αυγή. Εκλήθησαν να πάρουν τον λόγο κάθε είδους απίθανοι τύποι! Ουδεμία σχέση έχοντες με τα όσα αναφερόντουσαν.


Μεταξύ άλλων και ένας κύριος, στον οποίο έχουν υποσχεθεί ότι θα είναι υποψήφιος του ΛΑ.Ο.Σ. και ο οποίος διαστρέβλωνε πλήρως την πραγματικότητα για τα γεγονότα στον Αγ. Παντελεήμονα, λειτουργώντας στην πραγματικότητα όχι σαν εκπρόσωπος των πολιτών, αλλά σαν κομματάρχης του Καρατζαφέρη. Δεν κλήθηκε όμως ούτε ένας εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής… Ποια μεγαλύτερη απόδειξε θέλετε ότι αυτό που λέμε «δημοκρατία» στην χώρα μας δεν είναι τίποτε άλλο από μια φαρσοκωμωδία χωρίς αρχή και τέλος; Για μια ακόμη φορά μίλησαν για εμάς χωρίς εμάς!


Μία μόλις ημέρα πριν ο δημοσιογράφος κ. Σπίνος, ο οποίος είχε καλεσμένο στην εκπομπή του «Στον ιστό της αράχνης», την Τετάρτη το βράδυ, Πέμπτη ξημερώματα, τον Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής είχε απευθύνει στον συναγωνιστή Μιχαλολιάκο το ερώτημα γιατί είναι κριτικός απέναντι στην δημοκρατία, όταν αυτή του δίνει το δικαίωμα να έχει λόγο; Η απάντηση που είχε λάβει ήταν ότι αυτό δεν ισχύει και χρειάστηκαν μόλις λίγες ώρες (πρωϊνή εκπομπή ΑΝΤ1) για να αποδειχθεί αυτό το οποίο είπε! Στην εκπομπή του κ. Παπαδάκη υπήρξε εκτενής αναφορά στην Χρυσή Αυγή χωρίς την παρουσία εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής. Και αυτό επαναλήφθη στην συνέχεια της ημέρας σε όλα τα κανάλια και σε πλήθος εκπομπών.


Υ.Γ.: Όσο για τον Γ. Καρατζαφέρη, ο οποίος καταφέρθηκε με δριμύτητα κατά της Χρυσής Αυγής στα κανάλια ουδείς «αντικειμενικός» δημοσιογράφος δεν μπήκε στον κόπο να του δείξει το πασίγνωστο βίντεο στο οποίο καλεί την Χρυσή Αυγή σε συνεργασία. Σιγά να μη το έκαναν… Να έφερναν σε δύσκολη θέση τον δικό τους άνθρωπο;


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου