Χρήστες OnLine

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Τι ψηφίζουμε στις 7 Ιουνίου

Του Σπύρου Χατζάρα

Τι μπορείς να περιμένεις από έναν αποχαυνωμένο πληθυσμό , που κολλάει στις οθόνες για να δει τον Λαζόπουλο, την Πετρούλα , και τη Eurovision.;;; Λογικά, Κεμάλ Τρεμόπουλος-Αλαφούζος 40% και κάθε πόλη και Τζαμί!!!!

Τι μπορείς να περιμένεις από έναν λιμασμένο λαό που τον κλέβουν ασύστολα και αυτός ονειρεύεται να μπει στην «επενδυτική» συμμορία για να... γλείψει ,κανένα κοκαλάκι...;;; Λογικά, Κεμάλ Τρεμόπουλος-Αλαφούζος 40% και κάθε πόλη και Τζαμί!!!!

Τι μπορείς να περιμένεις από έναν αποβλακωμένο λαό που ψηφίζει ότι του πει, η χούντα των καναλαρχών και το «βαθύ αθηναϊκό κράτος »;;;Λογικά ,Κεμάλ Τρεμόπουλος-Αλαφούζος 40% και κάθε πόλη και Τζαμί.!!!!


Ας πούμε λοιπόν στους «τηλεθεατές»:

Ψήφος στον Καραμανλή σημαίνει: Μιναρέδες στην Αθήνα και 2000000 μουσουλμάνοι κάτοικοι της Ελλάδας. Ψήφος στον Παπανδρέου, σημαίνει : Μιναρέδες στην Αθήνα και 2000000 μουσουλμάνοι κάτοικοι της Ελλάδας.

Ψήφος στον Καραμανλή σημαίνει ότι ο ηλίθιος Έλληνας που πληρώνει φόρους, θα συνεχίσει να πληρώνει την δωρεάν υγεία αλλά και την δωρεάν εκπαίδευση των παιδιών του λαθρομετανάστη-τζαμπατζή. Ψήφος στον Παπανδρέου σημαίνει ότι ο ηλίθιος Έλληνας που πληρώνει φόρους, θα συνεχίσει να πληρώνει την δωρεάν υγεία αλλά και την δωρεάν εκπαίδευση των παιδιών του λαθρομετανάστη-τζαμπατζή.

Ψήφος στον αλ-Αλαβάν σημαίνει μιναρέδες στην Αθήνα. Ψήφος στους Οικολόγους-Αλαφουζικούς, σημαίνει μιναρέδες στην Αθήνα. Ψήφος στην Αλέκα ,που βρήκε νέο χορηγό, σημαίνει μιναρέδες στην Αθήνα.

Ψήφος στον Καραμανλή, στον Παπανδρέου, στον Κεμάλ Τρεμόπουλο (Αλαφούζος) στους αλ-Αλαβαν, αλ-Τσίπρα και αλ-Παπαρήγα, σημαίνει Τούρκος διοικητής στο στρατηγείο της Λάρισας, «δημιουργική λύση» στο Μακεδονικό, και η Θράκη στους Τούρκους.
Για αυτό.

Βρείτε έναν Καιάδα και γκρεμοτσακίστε τους. Καραμανλή- Παπανδρέου-Οικολόγους –Αλαβανότσιπρες-και ψευτοκομμουνιστές της Γερμανός αε, μαζί με το Καρτέλ της ενημέρωσης και της διαπλοκής.


Ψηφίζουμε: Όχι στα Τζαμιά στις ελληνικές πόλεις. Όχι στους μιναρέδες.
Ψηφίζουμε Όχι στον εποικισμό της Ελλάδας με μουσουλμάνους.
Ψηφίζουμε: Όχι στην παράδοση των συνόρων μας στην Τουρκία.
Ψηφίζουμε: Όχι στον Τούρκο διοικητή στην Λάρισα.
Ψηφίζουμε: Όχι στα Καρτέλ, Όχι στη Χούντα των καναλαρχών και των τραπεζιτών. Ψηφίζουμε: Όχι στους Κλέφτες!!! (Μπλέ και πράσινους) Ψηφίζουμε: Όχι στους παπαγάλους και τους τηλεπαραθυράτους
Ψηφίζουμε: Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Η Μακεδονία είναι ελληνική.
Η Κύπρος είναι ελληνική.
Ψηφίζουμε: «Αυτό το χώμα δεν μπορεί κανείς να μας το πάρει».

Ψηφίζουμε μαζικά, τα πατριωτικά κόμματα.
Στις 7 Ιουνίου κάντε τους μια έκπληξη


Μην ξεχνάτε: Ζήμενς-Βατοπέδιο-Δομημένα Ομόλογα- Χρηματηστήριο κλπ.Μπλεγμένοι και οι Μλπέ και οι Πράσινοι. Και κανείς στη φυλακή. Αλληλοσυγχωρέθηκαν.

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου