Χρήστες OnLine

Δευτέρα 25 Μαΐου 2009

ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

Καθημερινά, ολόκληρες φουρνιές λαθρομεταναστών καταφτάνουν στην Ελλάδα μας γιατί απλά κανείς άλλος πλέον δεν τους δέχεται. Και το χειρότερο είναι ότι όλοι τους αυτοί είναι ισλαμιστές φανατικοί στη μεγάλη πλειοψηφία τους...Ένα λάθος να κάνεις και χωρίς να το καταλάβεις μάλιστα αφού ο πολιτισμός, τα ήθη και έθιμα τους, μας είναι άγνωστα, σου πήραν το κεφάλι με τη χατζάρα.

Είδατε τι έγινε πριν 2 χρόνια όταν κάποιοι Δανοί δημοσιογράφοι δημοσίευσαν ένα σατιρικό σκίτσο του Μωάμεθ χωρίς φυσικά να ξέρουν ότι απαγορεύεται η απεικόνιση του Μωάμεθ από το Κοράνι και κάηκε το σύμπαν σε όλο τον κόσμο σχεδόν. Αυτό το Μεσαίωνα θέλετε στην Ελλάδα μας και συνεχίζετε να μας τους φέρνετε όλους αυτούς τους περίεργους τύπους που δεν ξέρουμε αύριο κιόλας τι προβλήματα μπορεί να δημιουργήσουν στη χώρα μας; Το περίμεναν ποτέ οι Αμερικάνοι ότι θα τους έριχναν τους δίδυμους πύργους, οι Ισπανοί και οι Άγγλοι περίμεναν ποτέ να τους ανατινάξουν στο Μετρό; Εσείς αλήθεια τι περιμένετε άραγε; Κάτι διαφορετικό;

Αλλά ας μπούμε στο θέμα. Είχα χθες μία σύντομη κουβέντα με έναν αξιωματικό της Αστυνομίας γνωστό μου, ο οποίος μου εκμυστηρεύτηκε ότι υπάρχει εντολή από τον κύριο Πάκη και τον κύριο Μαρκογιαννάκη και με σύμφωνη γνώμη του κυρίου Τσιατούρα, ΝΑ ΜΗΝ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ οι λαθρομετανάστες από τους αστυνομικούς στο δρόμο γιατί όλοι τους σχεδόν οι αλλοδαποί είναι παράνομοι και θα πρέπει μετά να τους συλλάβουν. Οι σποραδικές "σκούπες" γίνονται καθαρά για το θεαθήναι... και το μεγάλο πρόβλημα είναι το ότι δεν έχουν πουθενά χώρο να τους κρατήσουν εάν τους συλλάβουν, ούτε στα κρατητήρια της αστυνομίας που είναι εδώ και χρόνια τίγκα από κρατούμενους, τους οποίους μάλιστα ταΐζουν οι ίδιοι οι αστυνομικοί με τα δικά τους χρήματα, ούτε χώρος πλέον υπάρχει στις φυλακές οι οποίες μάλιστα "φιλοξενούν" μέχρι και τέσσερις φορές περισσότερους εγκλείστους από όσους είχαν σχεδιαστεί εξ αρχής να φιλοξενούν οι φυλακές στην Ελλάδα!!!!

Δεδομένου μάλιστα ότι μόνο στην Αθήνα και την Αττική υπολογίζονται οι μετανάστες σύμφωνα με την αστυνομία, σε πάνω από ενά εκατομμύριο (!!!!!!) και μιλώ μόνο για τους παράνομους και όχι όσους έχουν εξασφαλίσει πράσινη κάρτα, καταλαβαίνετε ότι πλέον η χώρα μας έχει παραδοθεί στους λαθραίους και δεν υπάρχει πλέον καμία απολύτως προοπτική να δούμε καλύτερες μέρες όπως σας τάζουν. Μάλιστα ο Πάκης συνεχίζει να ευχαριστεί τους λαθραίους που επιλέγουν την χώρα μας σας τόπο προορισμού τους! Τα αστεία τελείωσαν και πλέον χρειάζονται πολύ δραστικές λύσεις για να μπορέσουμε να ξεφύγουμε, λύσεις οι οποίες δεν πρόκειται ποτέ να εφαρμοστούν από τη ΝΔ, ΠΑΣΟΚ ούτε φυσικά από το ΤΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ ή τους Οικοπόρδους Παπαράσινους.

Μάγκες αν δεν το καταλάβατε, πάει η Ελλαδίτσα μας που κατάφερε να ζήσει επί 3000 χρόνια τουλάχιστον. Μας κατέλαβαν οι κατακτητές εισβολείς εν καιρώ ειρήνης και μας έπιασαν στον ύπνο.

Και το χειρότερο είναι ότι οι περισσότεροι ακόμα να ξυπνήσουν....

Και εκτός από τη χολέρα τον τύφο και την πανούκλα που θα έχουμε σύντομα στην Αθήνα μας, θα σας πω ότι όλη η Αλ Κάιντα βρίσκεται στην Ελλάδα και δεν τολμούν να αρχίσουν οι απελάσεις λαθραίων γιατί θα έχουμε επιθέσεις ισλαμιστών καμικάζι με βόμβες σε λεωφορεία, μαγαζιά και πλατείες…. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ!

Πολύ ωραία τα καταφέρατε όλοι εσείς που δώσατε την εξουσία στην ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. Να δω τι θα κάνετε τα ψίχουλα που σας τάζουν ρε μάγκες οι πολιτικάντηδες σας, όταν θα φάτε μία ωραία βόμβα στο κεφάλι από τον φευγάτο ισλαμιστή τρομοκράτη καμικάζι που θα περνάει τυχαία δίπλα σας.…. και θα περιμένει να σας τινάξει στον αέρα όλους εσάς τους "άπιστους", για να πάει μετά στον παράδεισο να κάνει όργια με 70 χανούμισσες... Έτσι του είπε ο Αλλάχ... και ο μαλάκας το πίστεψε...

http://ygro-pyr.blogspot.com/2009/05/blog-post_22.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου