Χρήστες OnLine

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΨΗ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΤΟΥ MEGA. ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

Μέσα σε 3.30 λεπτά έγινε οτι δεν είχε γίνει σε 4 χρόνια. Ο βουλευτής της "Χρυσής Αυγής" και εκπρόσωπος του κόμματος του Μιχαλολιάκου, Ηλίας Κασιδιάρης αποκάλεσε τον Μανώλη Καψή, "μαθητευόμενο μάγο", με τον τελευταίο να τσαντίζεται, να απειλεί τον Κασιδιάρη ότι θα τον "αποχαιρετήσει γιατί τον πρόσβαλε" και στο τέλος να του κλείνει το μικρόφωνο, ενέργεια που πιθανόν αποτελεί ζήτημα εαν το κόμμα προσφύγει στο ΕΣΡ...!




Ο Καψής τον αποχαιρέτησε, ο Κασιδιάρης όμως πρόλαβε και του είπε: "Δεν είσαι δημοσιογράφος εσύ, είσαι εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, είσαι υπάλληλος των μεγαλοεργολάβων, του Μπόμπολα, σε πληρώνουν για να τρομοκρατείς τον κόσμο". Το απόσπασμα, στο βίντεο που ακολουθεί. Ενα από τα καλύτερα του προεκλογικού αγώνα.


Έπρεπε να πάει ένας Χρυσαυγίτης Έλληνας στο μπουρδέλο τους, για να τους πει αυτά που συζητάει ο Ελληνικός λαός για το MEGA και τα πουλημένα του Μπόμπολα υπαλληλάκια.. Ότι είναι ξεπουλημένα τομάρια υπάλληλοι των πλουτοκρατών και των διεθνών τοκογλύφων γραφείο τύπου της Μέρκελ και όλων αυτών που μας πίνουν το αίμα... έπρεπε να βρεθεί ένας ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ μαχητής να το κάνει αυτό τη στιγμή που ΟΛΑ τα άλλα κόμματα ψευτοεπαναστατικά τύπου τΣΥΡΙZΑ κ ψευτοπατριωτικά τύπου Αν.Ελ κάθονται ΣΟΥZΑ στο αντιλαϊκό κανάλι της διαπλοκής ΜEGA... 

 ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΟΙ ΚΑΨΗΔΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. 
ΠΗΓΗ 

1 σχόλιο: