Χρήστες OnLine

Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Ψήφισαν νόμο, για να προστατέψουν τα κλοπιμαία τους

 ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΟΜΟ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΚΛΕΜΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΡΕΧΕΙ ΑΣΥΛΙΑ ΣΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ!

ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ... ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!

Και όμως, δεν κάνουμε πλάκα! Διαβάστε τα πολύ ενδιαφέροντα που γράφει το ιστολόγιο: "ΕΡΜΙΠΠΟΣ":http://ermippos.blogspot.com/2011/03/blog-post_29.html
 Με τον νόμο 3213/2003 προβλέπονταν οι ποινικές κυρώσεις (άρθρο 4), η ποινική διαδικασία (άρθρο 5), ο καταλογισμός των ποσών που αντιστοιχούσαν στα παράνομα οφέλη (άρθρο 6) και οι διάφοροι περιορισμοί που έπρεπε να ισχύουν για τους δημόσιους λειτουργούς, σε σχέση με ιδιότητες που δημιουργούν ευνοϊκές συνθήκες για προσπορισμό παράνομων οφελών ή απόκρυψη εισοδημάτων (άρθρο 7 - συμμετοχή σε off shore, εταιρικά σχήματα κ.λ.π).

Ο νόμος 3849/2010, λίγες ημέρες μετά την μετατροπή του μνημονίου σε νόμο του κράτους επαναλαμβάνουμε, -και έχει ιδιαίτερη σημασία αυτό-, με μια παράξενη, περίπλοκη και εμφανώς ύποπτη νομοτεχνική πρακτική όρισε, στο πρώτο άρθρο του, ότι όλες οι επικίνδυνες αυτές προβλέψεις, επικίνδυνες επειδή θα μπορούσαν ενδεχομένως να απειλήσουν τις περιουσίες που απέκτησε η αλητεία που επί μια 30ετία καταλήστευε τον τόπο, καταργούνται.

Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη νομική παιδεία για να γνωρίζει κανείς ότι η κατάργηση ενός ποινικού νόμου καταργεί αναδρομικά και το σύνολο των αδικημάτων που είχαν κωδικοποιηθεί με αυτόν και εξαλείφει τον αξιόποινο χαρακτήρα παρόμοιων πράξεων που συνέβησαν στην διάρκεια της ισχύος του (μέχρι δηλαδή την 25/5/2010/) και θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν στο προσεχές μέλλον. Ασφαλώς, το περιεχόμενο των διατάξεων των άρθρων 4 έως 7 του Ν.3213/2003 επαναλαμβάνεται ελαφρά ή περισσότερο παραλλαγμένο στην συνέχεια. Πλην όμως, μετά την ρητή κατάργησή των κρίσιμων άρθρων, που περιγράφουν την αντικειμενική υπόσταση των εγκλημάτων και ορίζουν τις διαδικασίες κολασμού και τις ποινές, και όχι την τροποποίηση, ούτε την αντικατάσταση τους, κάθε έγκλημα που συντελέστηκε μέχρι την 25/5/2010/ έπαψε να υπάρχει.
Η δυνατότητα δηλαδή του νόμου να ερευνήσει και να τιμωρήσει υποθέσεις παράνομου πλουτισμού εις βάρος του δημοσίου, και, κυρίως, η δυνατότητα του κράτους να ζητήσει από τους εγκληματίες την επιστροφή των κόπων του ελληνικού λαού, έπαψε οριστικά να υφίσταται.


Με άλλα λόγια, με τον Ν.3849/2010 διασφαλίστηκε η ποινική ασυλία κάθε αξιοπρεπούς απατεώνα και σιγουρεύτηκαν τα κλεμμένα, όπου και σε όποια μορφή κι αν βρίσκονται.

Το άρθρο 10 του πρόσφατου 3932/2011 είναι, όπως είπαμε, απλά το κερασάκι στην τούρτα. Καλύπτει την περίοδο των 10 μηνών που πέρασαν από τον Μάιο του 2010, -διότι δεν μπορεί, ο πειρασμός είναι ίδιον του ανθρώπου και όλο και κάτι πονηρό θα έγινε στο μεταξύ-, και δίνει την ευχέρεια στο δικαστικό συμβούλιο, συνεκτιμώντας όλες τις περιστάσεις να απαλλάσσει πρόχειρα κάθε κατηγορούμενο, προλαμβάνοντας την ποινικοποίηση της πολιτικής μας ζωής και διασφαλίζοντας την τόσο απαραίτητη, κατά Παπαχελά και Πρετεντέρη, εθνική συνεννόηση, που δεν είναι τίποτε άλλο από την ομερτά των αντίπαλων μαφιόζικων ομάδων.
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΕΙΟΔΟΣΙΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΤΙΚΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ!
Όπως μας είπαν, τον συγκεκριμένο νόμο ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΑΝ Πασοκ, ΝΔ και Λαος!!!

Δηλαδή, για να το πούμε απλά, ΕΧΕΙ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΑΣΥΛΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ, ΤΩΝ ΚΛΟΠΙΜΑΙΩΝ!
Επομένως, όποια συζήτηση γίνεται για μίζες κλπ είναι ανούσια, αφού ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΠΟΤΕ!

Φυσικά, το θέμα θάφτηκε από τα Μμε, για ευνόητους λόγους: Τους ίδιους για τους οποίους δεν μας λένε το όνομα του εκατομμυριούχου πρώην Υπουργού!
Μετά έχουν το θράσος κάποιοι να μας χαρακτηρίζουν "αντιδημοκράτες", όταν συμφωνούμε με το σύνθημα "ΝΑ ΚΑΕΙ Η ΒΟΥΛΗ"!

Τέτοια "δημοκρατία",κομμένη και ραμμένη στα μέτρα των αρχικλεφταράδων-που μάλιστα καλύπτονται μεταξύ τους με τρόπο που θυμίζει μαφιόζικο υπόκοσμο-τους την χαρίζουμε!

================================

«Είσ' Έλληνας;
Τί προσκυνάς;
Σηκώσου απάνω!
Εμείς και στους Θεούς, ορθοί μιλούμε...» 
ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ
Αναγνώστης

6 σχόλια:

  1. Στο μικροσκοπιο του ΣΔΟΕ βρισκονται τα οικονομικα του Λ.Α.Ο.Σ.και ειδικοτερα η διαχειριση των πορων του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ συμφωνα με απαντηση του υφυπουργου οικονομικων Γιωργου Μαυραγανη στη βουλη!!!!!!!!Η εγγραφη απαντηση του υφυπουργου διαβιβαστηκε στο κοινοβουλιο μετα απο σχετικη ερωτηση τηs βουλευτου των ΑΝ.ΕΛ.Μαριναs Χρυσοβελωνη οπου μεταξυ αλλων επικαλειτο καταγγελιεs του πρωην προεδρου του ινστιτουτου κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗ συμφωνα με τιs οποιεs ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΙ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΕΝΤΕΣ ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!!!!!!!!Το Σωμα Οικονομικου Εγκληματοs Κατοπιν Εισαγγελικηs Παραγγελιαs Διενεργει Σχετικη Ερευνα η οποια βρισκεται σε εξελιξη απαντησε ο Υφυπουργοs Οικονομικων κ.Μαυραγανηs!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O πρωην Περιφερειαρχηs του Λ.Α.Ο.Σ. στην Κρητη Γεωργιοs Καρτσωληs ειπε:Το κοτερο σου το''ANGOREA''που ειχεs στην μαρινα αλιμου γιατι δεν το δηλωσεs ΣΤΟ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ;;;;;;;;;;;;;Το Σπιτι σου στιs ''BRUKSELES''γιατι δεν το δηλωσεs;;;;;;;;;;;Τι γινεται με τα οικονομικα του κομματοs και τιs επιδοτησειs που παιρνει;;;;;;;;;;Μαθαινω αλλο σκανδαλο σε ευρωπαικο επιπεδο προκειτε να σκασει!!!!!!!!Μα εσυ δεν εισαι αρχηγοs κομματοs εσυ εισαι ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ!!!!!!!!!!Απο τουs 250 βουλευτεs που βρισκονταν παρων στη βουλη οι 226 ψηφισαν ΥΠΕΡ 9 ψηφισαν ΚΑΤΑ και 9 δηλωσαν ΠΑΡΩΝ στην καταμετρηση βρεθηκαν 1 ΛΕΥΚΟ και 5 ΑΚΥΡΑ ΕΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΕΙΧΕ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Συμβαση του Βενιζελου ψηφιστηκε στην βουλη με την μορφη Νομου/3885/2010 ενα μηνα μετα την ψηφιση του Νομου ΧΑΡΙΣΤΗΚΑΝ στουs Γερμανουs-Λιβανεζουs ΦΟΡΟΙ 10.000.000 εκ.ευρω με τροπολογια σε Νομοσχεδιο για την ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΣΥΝΤΑΓΟΓΡΑΦΗΣΗ!!!!!!!!Εξη μηνεs πριν απο την ψηφιση του Νομου οι Γερμανοι-Λιβανεζοι πηραν''δανειο''20.000.000 εκ.ευρω με''Εγγυηση του Ελληνικου Δημοσιου''Την Συμβαση ψηφισε και ο καρατζαφερηs!!!!!!!!!!!!!10.000.000.000 δισεκατομυρια δραχμεs του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο προεδροs του Λ.Α.Ο.Σ.γιωργοs καρατζαφερηs ειχε επισκεφθει τον Μειμαρακη στο Πενταγωνο και του''Ζητουσε να Παραλαβει τα Υποβρυχια''και τιs Τορπιλεs!!!!!!!!!!Kαι εβαζε τουs βουλευτεs του Λ.Α.Ο.Σ.να του καταθετουν ερωτησειs!!!!!!!!!!Στιs 03/05/2011 Ο Μειμαρακηs μετα απο εντονο καυγα που ειχε στουs διαδρομουs τηs βουληs με τον βουλευτη του Λ.Α.Ο.Σ.κ.Κοραντη καλεσε τον καρατζαφερη να παραιτηθουν και οι δυο και να πανε στα δικαστηρια!!!!!!!!!!!!Που επηγε ο Νονοs ;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Ακηs ζητα να καταθεσουν Μειμαρακηs Καρατζαφερηs και Σπηλιωτοπουλοs!!!!!!!!Τον σημερινο προεδρο τηs βουληs και αλλοτε Υπουργο Εθνικηs Αμυναs βαγγελη Μειμαρακη τον προεδρο του Λ.Α.Ο.Σ.γιωργο καρατζαφερη αλλα και τον πρωην ΥΕΘΑ Σπηλιο Σπηλιωτοπουλο ζητησε ο δικηγοροs του ακη να καταθεσουν ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΡΥΣΕΣ ΜΙΖΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή