Χρήστες OnLine

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

ΚΑΙ Ο «ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ» ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ». Μπροστά αυτός πίσω οι Αναρχικοί και παραπίσω το κάρο του Δημαρά με τους λαθρομετανάστες !

Νέα μεταγραφή από τον πασοκικό-παπανδρεϊκό χώρο…

Μετά τους Ν. Μαριά και Γ. Δημαρά, μια νέα ηχηρή μεταγραφή από τον ευρύτερο… παπανδρεϊκό-πασοκικό-«προοδευτικό» χώρο πραγματοποίησε ο… αριστεροδεξιοκεντρώος (τουρλού-τουρλού…) «προεδρεύων» Πάνος Κάμμενος! Πρόκειται για τον χαριτωμένο πρώην πρύτανη του ΕΜΠ (την περίοδο 1991-97), Νίκο Μαρκάτο, ο οποίος θα είναι υποψήφιος του… «λίγο απ’ όλα» κι «όλοι οι καλοί χωράνε» μορφώματός του, στην Α’ Αθηνών!

Ο πρύτανης των «προοδευτικών», είναι και… αντιρατσιστής, όπως γράφει στο πλουσιότατο βιογραφικό του: «Μέλος πολλών πολιτιστικών και αντιρατσιστικών οργανισμών», ενώ συνεργάστηκε κατά καιρούς με όλες τις τέτοιου τύπου οργανώσεις της αριστεράς (και της… προόδου), που αγωνίζονται για τα… ανθρώπινα δικαιώματα των λαθρομεταναστών και λοιπών… ευπαθών ομάδων, όπως επίσης υπερηφανεύεται στο βιογραφικό του: «Συμπαραστάθηκε σε όλα τα προβλήματα που κατά καιρούς υπάρχουν στην Ελληνική κοινωνία σε συνεργασία με φορείς και κοινωνικούς χώρους που υποστηρίζουν τα Ανθρώπινα Δικαιώματα και τις Ελευθερίες». Ουδέν πρόβλημα! Άλλωστε, το μόρφωμα του Πάνου δεν έχει πει κακή κουβέντα για τους λαθρομετανάστες!


Μια εποχή φλερτάρισε με τους σταλινικούς, όπως φαίνεται από σχετικό δημοσίευμα του «Ριζοσπάστη» (Σάββατο 14 Σεπτέμβρη 1996, σελ. 3), για την μετατροπή των πανεπιστημίων σε «Κέντρα πάλης και αμφισβήτησης»:
«Πιστεύουμε ότι τα πανεπιστήμια, και τα σχολεία γενικότερα, τα επόμενα χρόνια θα μετατραπούν σε κέντρα κοινωνικής πάλης, δράσης και αμφισβήτησης. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος έξω από αυτόν”. Αυτό τόνισε η ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα προς τους δημοσιογράφους, μετά το τέλος της συνάντησης που είχε χτες με τους πρυτάνεις των πανεπιστημίων της χώρας στην έδρα της ΚΕ του Κόμματος στον Περισσό.


Ο Νίκος Μαρκάτος, πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, υπογράμμισε ότι το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που έχει συνειδητοποιήσει τους κινδύνους της παιδείας. Ο Ν. Μαρκάτος αναφέρθηκε εκτενώς και στη “Λευκή Βίβλο” για την παιδεία, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Η Λευκή Βίβλος αποτελεί την υλοποίηση της μεταμοντέρνας τέχνης του ελέγχου εξ αποστάσεως, όπου ο ελεγχόμενος δε συνειδητοποιεί καν ότι ελέγχεται, νομίζοντας ότι έχει απόλυτη ελευθερία. 

Το δεύτερο που προέκυψε, είπε, είναι ότι το Κομμουνιστικό Κόμμα είναι το μόνο κόμμα που έχει διατυπώσει την άποψη, η οποία με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο, ότι, δηλαδή, τα προβλήματα της παιδείας πια δεν μπορούν να λυθούν με διακομματικές επιτροπές, με συνόδους Πρυτάνεων, “Εθνικά Συμβούλια Παιδείας” κ. ά., αλλά από ένα γενικότερο μέτωπο διδασκόντων, διδασκομένων και γονέων».

Αλλά, τελικά κατέληξε στο ΠΑΣΟΚ, με το οποίο ήταν υποψήφιος βουλευτής στην Α’ Αθηνών.
Αυτά και άλλα πολλά, ας τα έχουν υπόψη τους όσοι αγνοί πατριώτες προτίθενται να ψηφίσουν το μόρφωμα Καμμένου, κι ας αλλάξουν γνώμη. Χρόνος υπάρχει μέχρι τις εκλογές!



Ε όχι και Ανεξάρτητος ο Μαρκάτος ! Ακόμη θυμούνται την κολεγιά με τα συντρόφια και τις πληροφορίες κλάψε με Μάνα κλάψε με !

Α ρε κατακαημένε Καμμένο θα σε προκόψουν αυτοί να το θυμάσαι...Ο Μαρκάτος αλήθεια θα σου φέρει και τις ψήφους των αναρχικών του πολυτεχνείου; ...Ο Δημαράς των λαθρομεταναστών και σώθηκε η Πατρίδα ..

Το τομάρι τους πασκίζουν να σώσουν σιγά μην πόνεσε ο Μαρκάτος απο την πρασινάδα του ...

Αλήθεια Μαρκάτο ξέρεις κάτι και δεν μας το λές ...Πάντως εμείς ξέρουμε κ.πρώην Πρύτανη αλλά καιρός φέρνει τα λάχανα καιρός τα παραπούλια !

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου