Χρήστες OnLine

Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

Το μελλον του Βορειοηπειρωτικου Ελληνισμου, η προσεχης απογραφη και ο ανθελληνισμος των αλβανων

“Έλληνες εισίν, Ηπειρώται καλούμενοι, άχρις Επιδάμνου πόλεως, ήπερ επιθαλασσία οικείται”


 Μέσα στις προσεχείς δύο εβδομάδες θα διεξαχθεί η απογραφή των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Οι ακραίες αλβανικές οργανώσεις προσπαθώντας να τρομοκρατήσουν την Ελληνική Εθνική Κοινότητα, έχουν προβεί σε πρωτοφανείς πράξεις εκφοβισμού και έχουν αλλοιώσει τις προβλεπόμενες από την Ευρώπη διαδικασίες απογραφής. Με κάθε τρόπο αποσκοπούν στον εξαναγκασμό των Ελλήνων Βορειοηπειρωτών να φιμωθούν και ν’ αποκρύψουν την ελληνική καταγωγή τους.

Συγκεκριμένα αποφασίστηκε: «η συμπερίληψη του λήμματος ‘εθνικότητα’ στα άρθρα 6/1 και 58 του νόμου 10129/11.05.2009 ‘Περί Ληξιαρχείων’, καθιστά σχετικά άρθρα του μη συμβατά προς τα άρθρα 19 και 20 του Συντάγματος της Αλβανίας, και ως εκ τούτου, τα καταργεί!», εν ολίγοις απαγορεύεται να δηλώσουν άλλη εθνικότητα πλην της αλβανικής.




Οι Αλβανοί περιορίζοντας τα όρια της Ελληνικής Εθνικής Κοινότητας της Βορείου Ηπείρου ως την Δερόπολη, προσπαθούν περίτεχνα ν’ αποδείξουν ότι οι Έλληνες είναι μόνο 58000. Σκόπιμα, δεν προσμετρούν τον ηρωικό ελληνισμό στην Χιμάρα, στην Κορυτσά, στην Πρεμετή και αλλού, γιατί απλά δεν θεωρούν ελληνικές τις περιοχές. Μπροστά στην προσπάθεια της Αλβανίας, να αφανίσει τον Βορειοηπειρώτικο Ελληνισμό, η ανθελληνική κυβέρνηση του Τζέφρι μένει εξωφρενικά άπραγη. Σάμπως είχε αντιδράσει στην φυλετική δολοφονία του νεαρού Εθνομάρτυρα Αριστοτέλη Γκούμα στην Χιμάρα τον Αύγουστο του 2010;

Είναι εθνικό μας χρέος να σταθούμε στο πλευρό των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου και να τους εξασφαλίσουμε το δικαίωμα να δηλώσουν στην απογραφή ότι είναι, δηλαδή υπερήφανοι Έλληνες. Στόχος μας η ενσωμάτωση της Β. Ηπείρου στη Μητέρα Πατρίδα. Ζήτω η Νίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου