Χρήστες OnLine

Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Απεραντη μπουρδολογια απο μια "αγανακτισμενη" - βιντεο

Όχι καλή μου, την επανάσταση δεν θέλουμε να την κάνουμε, επειδή θέλουμε να γεμίσουμε τον ελεύθερο χρόνο μας. Ούτε είναι ακαδημαϊκή ελευθερία, η επανάσταση. Ούτε διεκδικούμε "ανθρώπινα δικαιώματα¨, ούτε "είμαστε ένα με Ρουμάνους και Πακιστανούς". Απλά, πεινάμε και επαναστατούμε για να έχουμε φαγητό οι Έλληνες. 

Οι Έλληνες. Εμείς έχουμε τώρα ζόρι. Δεν είναι καναπεδάτος και τηλεοπτικός ακτιβισμός, για να 'χουμε αναμνήσεις από επαναστατικό παρελθόν. 

Είναι ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ. Άσε μας λοιπόν με τα κουλτουρέ και τα παγκοσμιοποιημένα σου, εδώ δίνουμε μάχη ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ, δεν κάνουμε επαναστική γυμναστική για να αποκτήσουμε ευφράδεια λόγου και αγωνιστικές περγαμηνές για τη μετέπειτα καριέρα μας στα κόμματα της διαπλοκής.

Άιντε, αρκετά με τους φλώρους, που στα 35 τους γίνονται λαμόγια βουλευτές !


 
 
 
 
Αυτή είναι η πανέμορφη Περσεφόνη Σιμένη, η κοπέλλα που οργανώνει τους χιλιάδες των "Αγαναχτισμένων" του Συντάγματος. Η Περσεφόνη έκλεψε την παράσταση χθές (Τρίτη 31 Μαΐου 2011) την νύχτα στην εκπομπή του Κ. Χαρδαβέλλα στο "Άλτερ", όπου ήταν προσκεκλημένη ως Διαχειρίστρια της Ιστοσελίδος των "Αγαναχτισμένων" και εκπρόσωπος του "European Revolution". Ο γερο-αριστερός Χαρδαβέλλας ντράπηκε να την ρωτήσει τί δουλειά κάνει, πώς μπορεί και φοράει τόσο ακριβά μοντελάκια, γιατί θέλει να σώσει τον κόσμο, ενώ θα μπορούσε να γίνει πάμπλουτη απλώς και μόνο χρησιμοποιώντας το αιδοίο της. Αυτοί είναι οι Έλληνες μεγαλοδημοσιογράφοι: Ασχολούνται με τα πάντα πλήν της ουσίας.
 

Η μουνάρα Περσεφόνη κατάφερε να εξοργίσει και τους (αποβλακωμένους από τις αρλούμπες του Εβραίου Ραββίνου Τζέζους Μπέν Γιοζέφ) Έλληνες πατριώτες με όσα είπε στην εκπομπή του Χαρδαβέλλα και θα δήτε σε αυτό το βίντεο. Έχουμε και λέμε: 1) Στο 0:10 ξεκαθαρίζει από την αρχή τις απόψεις της: «ΟΛΗ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ»!.. Κακώς διαμαρτύρονται οι Έλληνες πατριώτες, διότι και ο Εβραίος Ραββίνος Σαούλ αυτό είπε το 50 μ.Χ. που ήρθε στην Αθήνα και μίλησε στην Πνύκα: «Εξ ενός αίματος έπλασεν ο Θεός τον άνθρωπον»!..

2) Στο 1:00 η Περσεφόνη το επαναλαμβάνει: «Δεν είμαστε χωριστοί, είμαστε ένα»!.. Ακριβώς τα λόγια του Εβραίου Ραββίνου Τζέζους Μπέν Γιοζέφ στα Ευαγγέλια!..

3) Στο 2:07 η καλλονή Περσεφόνη λέει αυτό που εξόργισε περισσότερο τους Έλληνες Πατριώτες: «Την Κυριακή ήταν πάνω από 200 χιλιάδες άνθρωποι, ήταν και τουρίστες, ήταν και Ρουμάνοι και Πακιστανοί, δεν ήταν μόνο Έλληνες. Ήταν απ' όλες τις Φυλές και τα Κράτη και τα χρώματα»!!

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ τους Έλληνες Πατριώτες: Αυτά ακριβώς δεν λένε και οι Εβραίοι Ραββίνοι σας, ο Σαούλ και ο Τζέζους Μπέν Γιοζέφ; Γιατί, λοιπόν, κατηγορείτε την Περσεφόνη, που αντί να χρησιμοποιήσει το μουνί της και να γίνει πάμπλουτη σε ένα μήνα, κάθεται και ξημεροβραδυάζεται για να οργανώσει την Επανάσταση των Πολιτών; Ίσως πούν κάποιοι πως το γκομενάκι τα παίρνει από τους Εβραίους για να διαλύσει την Ελλάδα. Πιθανόν, δεν το αποκλείω...

Και μια διόρθωση: Οι Αγανακτισμένοι ΔΕΝ έχουν εκπρόσωπο. Δεν περιμένουν όλοι μικροί-μεγάλοι τι θα τους πει αυτή η κοπελίτσα από το Facebook τι να κάνουν. 
 
Απλά με το που ξεκίνησε πάλι το Alter, ακολουθεί την γνωστή πολιτική αποδόμησης και διχασμού της ελληνικής κοινωνίας μέσα από τις γνωστές αριστερίστικες, ψευτοπροοδευτικές αντιλήψεις. --Αφιερωμένο σε όλους τους "ευαίσθητους" ανθρώπους που καταχάρηκαν με την επιστροφή του δωσίλογου καναλιού Alter--.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου