Χρήστες OnLine

Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

«Πυρηνες της φωτιας»: Πεφτουν στα μαλακα τα πλουσιοπαιδα του Χαλανδριου…


Ήδη αθωώθηκαν οι 3, πριν καν αγορεύσει η υπεράσπιση! Και μετά ρωτάνε οι αδαείς γιατί συνεχίζει να υπάρχει «τρομοκρατία» στην Ελλάδα… 


Αθώοι οι 3, απαλλαγμένοι από τις περισσότερες κατηγορίες οι υπόλοιποι 6 μεγαλοαστοί «επαναστάτες» των Βορείων προαστίων, κατόπιν πρότασης του εισαγγελέα Δασούλα. Φυσικά η τελική απόφαση θα είναι κατά πολύ επιεικέστερη, ενώ ακόμη δεν έχει αγορεύσει η στρατιά των δικηγόρων υπεράσπισης!!!

Με απλά λόγια η αστική δικαιοσύνη του πασοκιστάν στέλνει το μήνυμα στους «νεαρούς» να συνεχίσουν να παίζουν επανάσταση, το σύστημα άλλωστε τους έχει ανάγκη, γι’ αυτό και πάντα θα τους ρίχνει στα μαλακά.

Δικά μας παιδιά είναι άλλωστε… Μη νομίζετε πως υπερβάλλουμε. Διαβάστε όσα κωμικοτραγικά περιλάμβανε η αγόρευση του εισαγγελέα (πηγή Ελευθεροτυπία): «Στην αγόρευση του ο εισαγγελέας αναφέρθηκε στα εκφυλιστικά φαινόμενα διαφθοράς στην μεταπολιτευτική δημοκρατία, όπως τις δωροδοκίες, τις απάτες και τις υπεξαιρέσεις, όπου η φοροδιαφυγή έχει αναχθεί σε εθνικό άθλημα 

(Σημ. ΧΑ: δε φταίει κανείς άλλος για τις βόμβες που έβαζαν οι κοπρίτες απ’ το Χαλάνδρι… ο Μπέος φταίει και οι στημένοι αγώνες ποδοσφαίρου!) Βρισκόμαστε, είπε, σε κρίσιμο σημείο και αν και η νέα γενιά της χώρας διαθέτει τα προσόντα δεν έχει τις ευκαιρίες για να αποδείξει ότι μπορεί να γίνει η αλλαγή».
 
Αφήνουμε στην κρίση σας την υπόθεση αυτή, μία ακόμη απτή απόδειξη πως το γελοίο και αντεθνικό σύστημα που εξουσιάζει τη χώρα μας πρέπει να εκριζωθεί εκ βάθρων. Θεσμοί φυσικά δεν υπάρχουν, έχουν εκφυλιστεί τα πάντα, ακόμα και οι πλέον υψηλόβαθμοι κρατικοί λειτουργοί είναι εντολοδόχοι ξένων συμφερόντων. Υπενθυμίζουμε την έκθεση των ρωσικών μυστικών υπηρεσιών που ανέφερε ότι η νέα γενιά τρομοκρατών στην Ελλάδα ελέγχεται απόλυτα από δυτικούς πράκτορες.

 Και για να μην ξεχνιόμαστε: η εν λόγω ομάδα είχε αναλάβει την ευθύνη για την βομβιστική επίθεση στα γραφεία του Κινήματός μας στην οδό Σωκράτους 48. Σε γιάφκα των «πυρήνων» επίσης, είχε βρεθεί αποτύπωμα του αναρχικού Μαυρόπουλου, που συμμετείχε στη δολοφονική ενέδρα με στόχο τον Αρχηγό της Χρυσής Αυγής. Προφανώς τα “παιδιά” είχαν δώσει τις εξετάσεις τους, γι’ αυτό και η αστική δικαιοσύνη τους φέρθηκε με το γάντι.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου