Χρήστες OnLine

Τρίτη, 24 Μαΐου 2011

Κτυπουν Ενοπλες Δυναμεις, Σωματα Ασφαλειας και Εκκλησια...Tους τρεις πυλωνες που κρατησαν ορθιο τον νεοτερο Ελληνισμο...


....και αποτελούν το τελευταίο ανάχωμα πριν από την άλωση της χώρας

Tους τρεις πυλώνες που κράτησαν όρθιο τον νεότερο Ελληνισμό και αποτελούν το τελευταίο ανάχωμα πριν από την άλωση της χώρας, κτυπά η κυβέρνηση με μέτρα τα οποία συνιστούν προσπάθεια εξουδετέρωσης τους εξυπηρετώντας σχέδια από άγνωστα κέντρα: Ένοπλες Δυνάμεις, Σώματα Ασφαλείας και Εκκλησία πλήττονται βαριά από τη νέα ομοβροντία μέτρων εθνικής αυτοκτονίας που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.
Ευθεία και σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα υπονόμευση της μαχητικής ικανότητας των Ενόπλων Δυνάμεων συνιστά το μέτρο της μείωσης το συνολικού αριθμού εισακτέων στις παραγωγικές σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων (ΣΣΕ, ΣΝΔ, Σ.Ι. κλπ), με δεδομένο ότι ήδη υπάρχει πενία προσωπικού. 

 
Το μέτρο της μείωσης των εισακτέων στις στρατιωτικές σχολές αποσκοπεί απλά να "πριονίσει" τον μοναδικό πυλώνα που κρατάει όρθια αυτή την στιγμή την χώρα, τις Ένοπλες Δυνάμεις. 

Αν αυτό συνδυαστεί με την αντίστοιχη μείωση του αριθμού των εισακτέων και στα Σώματα Ασφαλείας, απλά πρόκειται για μία συνολική ενέργεια που έχει ως στόχο την σταδιακή απομείωση της ισχύος Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας σε μία εποχή όπου: Πρώτον είναι σαφές ότι η Τουρκία απλά περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κτυπήσει. Και δεύτερον αυτή την στιγμή στο εσωτερικό της χώρας διεξάγεται ένας κανονικός πόλεμος για το αν θα κυριαρχήσουν οι Έλληνες ή οι ξένοι στα μεγάλα αστικά κέντρα. 

Επίσης κτυπάνε και τον τρίτο πυλώνα, την Εκκλησία, με μείωση κατά 50% των αποδοχών όσων μισθοδοτούνται από το δημόσιο και το υπόλοιπο ποσοστό, λένε, αν μπορεί αν το καλύψει η Εκκλησία! Ποιοι βρίσκονται πίσω από αυτές τις κινήσεις; Πάντως όχι Έλληνες...

Κατά τα λοιπά φαίνεται να έχουν τρελαθεί τελείως στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης: Την χαριστική βολή στην όποια αγορά έχει απομείνει δίνουν τα νέα μέτρα μείωσης των εσόδων των πάντων, αφού οι μιεώσεις στα έσοδα των δημοσίων υπαλλήλων φέρνουν μειώσεις σε ολόκληρη της καταναλωτική αγορά.

Ιδού όλα τα νέα μέτρα (που βέβαια συνοδεύονται και από άλλα που έχουν προαναγγελθεί όπως η εξίσωση του πετρέλαιου κίνησης με το πετρέλαιο θέρμανσης):
1. Συνεισφορά της εκκλησίας κατά 50% στους μισθούς των κληρικών
2. Αναβολή της πληρωμής ομολόγων στους δικαστικούς – Καμία πληρωμή το 2011,
3. Μείωση αριθμού συμβασιούχων κατά 50% το 2011 και μείωση 10% κάθε χρόνο ως το 2015
4. Κατάργηση επιδομάτων και μπόνους στο Δημόσιο
5.Πάγωμα μισθών στο Δημόσιο, ακόμη και χρονοεπιδομάτων με το ενιαίο μισθολόγιο
6.Εισαγωγή της μερικής απασχόλησης και της άδειας άνευ αποδοχών
7.Κανόνας «μία πρόσληψη ανά 10 αποχωρήσεις» και μόνο για άμεσες ανάγκες (π.χ. υγεία)
8. Μείωση αριθμού εισακτέων σε αστυνομικές και στρατιωτικές σχολές από το 2012
9.Εξοικονόμηση 25% από τους λογαριασμούς τηλεφώνων και 50% από τους λογαριασμούς ρεύματος
10. Συγχώνευση και κλείσιμο σχολείων, πανεπιστημίων και ΤΕΙ
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

1 σχόλιο:

  1. H EKKΛΗΣΙΑ ΚΑΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟ ΑΝΑΧΩΜΑ. ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ; ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΔΕΞΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΧΩΜΑΤΑ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΑ ΚΤΗΝΟΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΗΦΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ενοπλεων δυναμεων. ΡΕ ΚΗΦΗΝΕΣ ΟΡΚΙΣΤΙΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΑΡΤΕ ΣΥΝΤΑΞΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΦΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΟΥΝ. ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή