Χρήστες OnLine

Σάββατο 28 Μαΐου 2011

ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΜΠΟΥΤΑΡΗ: “Να φερουμε πισω, την ιστορικη πραγματικοτητα 500 ετων επί Οθωμανικης Αυτοκρατοριας…!!”.


Κάνουν επίσημα μνημείο το σπίτι του σφαγέα Κεμάλ -ΟΜΟΦΩΝΗ η απόφαση του Κεντρικού Συμβουλίου Νεωτέρων Μνημείων

Τελειωμό δεν έχουν οι συνειδητά και εντατικά πραγματοποιούμενες ανθελληνικές δηλώσεις (και επαφές, για να μην ξεχνιόμαστε) ώστε ο Μπουτάρης να αφελληνίσει την Θεσσαλονίκη και να …. την παραδώσει σε Τούρκους, Εβραίους και Σλάβους. 

Αυτά και άλλα ειπώθηκαν σε συνέντευξή του στο τουρκικό φιλοϊσλαμικό περιοδικό «Aksiyon», το οποίο κυκλοφόρησε με τίτλο «Η Θεσσαλονίκη αναζητεί την ψυχή της» με αφορμή την έναρξη απευθείας αεροπορικής σύνδεσης Κωνσταντινούπολης-Θεσσαλονίκης. 

Στο εκτενές αφιέρωμα του περιοδικού, καθηγητές και επιχειρηματίες μιλάνε για την πόλη της Θεσσαλονίκης, για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, καθώς και για τον πολυπολιτισμικό χαρακτήρα που είχε η πόλη στο παρελθόν ενώ οι συντάκτες αναφωνούν «η Θεσσαλονίκη λογαριάζεται με τον εαυτό της προς επιστροφή στην ιδιαίτερη θέση, που είχε στο παρελθόν» (ρε, τι πίνουν οι τύποι και λένε τέτοιες μπαρούφες;).

Ο δε Μπουτάρης τάχα μου και δήθεν μου εκμυστηρεύεται το μεγαλύτερο όνειρό του, που είναι να ξανακερδίσει η πόλη τον ιστορικό, πολυπολιτισμικό χαρακτήρα της: «Πρώτα από όλα θέλουμε να φέρουμε πίσω, την ιστορική πραγματικότητα 500 ετών επί Οθωμανικής Αυτοκρατορίας».

Μετά από όλα αυτά που κατά καιρούς ξεστομίζει το πολυπολιτισμικό «φιλαράκι» αλλοδαπών, γκέι, Τούρκων, Εβραίων και λοιπών …, πώς θα αισθάνονται όσοι Θεσσαλονικείς εξαπατήθηκαν από τις προεκλογικές του εξαγγελίες και τον τίμησαν με την ψήφο τους; Εμείς ένα έχουμε να του πούμε: Μπουτάρη, άντε στην Τουρκία! Ξέρεις, θα σε περιποιηθούν μια χαρά: θα φας, θα πιεις και θα σε κάνουν να ξεχάσεις και τον καημό σου για τουρκοποίηση της Θεσσαλονίκης μας….. Ουστ!!!

Υ.Γ. Την ίδια στιγμή που το ελληνικό κράτος αφήνει να ερημώνουν τα πραγματικά μνημεία του ελληνικού λαού, το Κεντρικό Συμβούλιο Νεωτέρων Μνημείων του υπουργείου Πολιτισμού κήρυξε ως μνημείο το σπίτι του τουρκοεβραίου σφαγέα Κεμάλ στη Θεσσαλονίκη, από όπου ξεκίνησε η τουρκική προβοκάτσια και κατέληξε στα Σεπτεμβριανά του 55 και τα πογκρόμ κατά της ελληνικής κοινότητας της Κωνσταντινούπολης……Εύγε, ξεπουλημένοι των Υπουργείων και των Δημαρχιακών Μεγάρων!!! Αλλά όλα εδώ πληρώνονται…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου