Χρήστες OnLine

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Φωτογραφίες από την Συγκέντρωση Μνήμης για τους νεκρούς της 5ης Μαΐου - ενάντια σε παρακράτος και αναρχουπαλλήλους δολοφόνους.

Πολίτες, συγγενείς και συνάδελφοι των τριών εργαζομένων της Marfin που έχασαν τη ζωή τους στις 5 Μαΐου του 2010, αφήνουν από το πρωί λίγα λουλούδια, αναμμένα κεριά αλλά και σημειώματα, έξω από το υποκατάστημα της τράπεζας στην οδό σταδίου, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τραγικό συμβάν.

Περισσότεροι από χίλιοι Εθνικιστές και Πατριώτες τίμησαν τους νεκρούς της Marfin και απαίτησαν δικαίωση!


Με μία λιτή τελετή μνήμης, με ελληνικές σημαίες και αναμμένους πυρσούς, οι Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες, έστειλαν και απόψε το μήνυμα της Εθνικής Μνήμης. 

Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καθιερωμένο τρισάγιο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των αθώων θυμάτων. 

Όσο υπάρχουμε δεν πρόκειται να ξεχαστεί το έγκλημα του αριστερού παρακράτους, που στέρησε τη ζωή τεσσάρων συνανθρώπων μας και προκάλεσε σοκ στην ελληνική κοινωνία. Ίσως αυτός να ήταν και ο λόγος ( το σοκ και το δέος, που μούδιασαν έναν ολόκληρο λαό και βόλεψαν άριστα την εξουσία) που οι πασίγνωστοι δράστες του εγκλήματος μένουν ακόμα και σήμερα ατιμώρητοι.




 
Με την συμμετοχή εκατοντάδων Εθνικιστών και Ελλήνων Πατριωτών ολοκληρώθηκε η Συγκέντρωση Μνήμης για τους νεκρούς της Marfin. 

Ακολούθησε πορεία σαν απάντηση στο κλίμα τρομοκρατίας που κάποιοι καλλιέργησαν τις τελευταίες ημέρες… 

 



Όλα τα καταστήματα της Marfin θα παραμείνουν σήμερα κλειστά λόγω πένθους στη μνήμη των αδικοχαμένων θυμάτων.
















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου