Χρήστες OnLine

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Επίθεση αναρχικών στον Dr. Watson… πάλι έφυγαν τρέχοντας οι καρπαζοεισπράκτορες – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Κατά την ομιλία του διακεκριμένου γενετιστή Watson στο 12ο Συνέδριο Ιατρικής Χημείας στο πανεπιστήμιο Πατρών, ομάδα αναρχικών εισέβαλλε στην αίθουσα και επιχείρησε να ανοίξει πανό. 

Ένας κουκουλοφόρος μάλιστα προσπάθησε “μαινόμενος” να επιτεθεί στον καθηγητή Watson με ρόπαλο! Ευτυχώς κάποιοι φοιτητές επενέβησαν άμεσα και οι… αντιεξουσιαστές εισέπραξαν για μία ακόμη φορά τις φάπες τους. Εκδιώχθηκαν μάλιστα κακήν -κακώς από την αίθουσα, παρατώντας τα πανό και τα διάφορα εγκληματικά τους σύνεργα. 

Ο νομπελίστας καθηγητής James Watson είναι ο άνθρωπος που ανακάλυψε την διπλή έλικα του DNA. Η φύση της ανακάλυψής του και οι δηλώσεις του περί “ανισότητας των φυλών” (“οι αφρικανοί είναι λιγότερο έξυπνοι από τους δυτικούς” κλπ…) οδήγησε τη δήθεν επιστημονική κοινότητα που κυριαρχεί διεθνώς να τον θέσει στο περιθώριο.


Στο ζήτημα έχουμε αναφερθεί επανειλημμένως με άρθρα μας. Το γεγονός που συνέβη στο πανεπιστήμιο Πατρών όμως ήταν το αποκορύφωμα.  



Από το σχετικό βίντεο προκύπτουν δύο συμπεράσματα: α) πως οι περίφημοι αντιεξουσιαστές είναι μεγάλοι καραγκιόζηδες και οι όποιες παρεμβάσεις τους κάνουν ακόμα και τα παιδιά του δημοτικού να γελάνε και β) είναι μεγάλες κότες και καρπαζοεισπράκτορες και όπου πάνε να πουλήσουν τσαμπουκά χωρίς τη συνοδεία ΜΑΤ (βλέπε Κερατέα, πανεπιστήμιο Πατρών) τρώνε ξύλο και γελοιοποιούνται από απλούς Έλληνες πολίτες. Περαστικά τους…
Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου