Χρήστες OnLine

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΕ ΣΙΩΠΗΡΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ 2 ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΠΑΛΗΚΑΡΙΩΝ (ΦΩΤΟ)






Πάνω από 2.500 Έλληνες συγκεντρώθηκαν σήμερα στο Σύνταγμα έξω από την Βουλή και το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη σε μία σιωπηλή διαμαρτυρία για τον άδικο χαμό των δύο νέων παληκαριών της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έδωσαν την ζωή τους για να προστατεύουν εμάς από το έγκλημα που έχει γίνει πλέον μέρος της καθημερινότητάς μας.

Μαγαλειώδης η σιωπηλή συγκέντρωση στην μνήμη αυτών που προέταξαν τα στήθη τους για να μας προστατέψουν από τα καλάσνικοφ των εισαγόμενων λαθροεγκληματιών.
Το ανθελληνικό κράτος Παπουτσή είχε παρατάξει διμοιρίες των ΜΑΤ τριγύρω από την συγκέντρωση και οι εντολές ήταν να ελέγχουν κάθε Έλληνα που έβγαινε από το μετρό του Συντάγματος να δείχνει την αστυνομική του ταυτότητα αν ήθελε να συμμετέχει στην σιωπηλή αυτή συγκέντρωση μνήμης.

Κάτι που είμαστε σίγουροι πως δεν θα τολμούσαν ΚΑΝ να διανοηθούν να κάνουν λίγες ώρες πριν όταν το parakratos τους συγκεντρώθηκε στην Ομόνοια και όχι δεν τους έλεγξε (άλλωστε τα τσιράκια τους τα γνωρίζουν) αλλά και τους συνόδευαν ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ χωρίς καμία ενόχληση.
Να προσθέσουμε επίσης πως όταν οι Έλληνες προσπάθησαν να πλησιάσουν προς το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη απωθήθηκαν βιαίως από τις διμοιρίες των ΜΑΤ και δεν τους επέτρεψαν να προχωρήσουν
Η διαμαρτυρία όπως σας είπαμε και λίγο πριν ήταν σιωπηλή. Είχαμε να πενθήσουμε νεκρούς και έχουμε άλλες μέρες να φωνάξουμε συνθήματα. Κάποια ελάχιστη μειοψηφία δεν φαίνεται να το σεβάστηκε αυτό - και μιλάμε για μια χούφτα ανθρώπων- οι οποίοι σύντομα κατάλαβαν ότι απομονώνονται από τους υπόλοιπους και χώρος για καπελώματα και προβοκάτσιες δεν χωρούν.

Είμαστε σίγουροι πως ΚΑΙ αυτή την μεγαλειώδη συγκέντρωση θα την ΘΑΨΟΥΝ τα τσοντοκάναλα. Ήδη έχει πέσει από εχτές σύρμα να μην επεκτείνονται στο θέμα των δολοφονιών των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ και να ασχολούνται με τα πανηγυράκια της Γιουροβίζιον και τα καρναβάλια. 'Εχει ο καιρός πολλά γυρίσματα Εφιάλτες.


Καλό ταξίδι στα 2 παλικάρια

ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου