Χρήστες OnLine

Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΑΚΟΜΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΑΙΤΙΟΙ... ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΡΑΤΟΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ!



ΑΘΩΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΧΑΝΙΩΝ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΡΕΖΙΛΙΚΙ!

Οι δυο αυτοί κύριοι, που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν το κράτος και τη νομιμότητα (εδώ γελάμε!) παραμένουν στις θέσεις τους, αν και φέρουν τεράστιες ευθύνες για το απόλυτο ρεζιλίκι με πρωταγωνιστές τους λαθρομετανάστες και τις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ, που απλώς απέδειξαν πως σε αυτή τη χώρα κάνουν κουμάντο οι εκπρόσωποι της απλυσιάς, της τρομοκρατίας και της θολοκουλτούρας. 

Εάν φυσικά διέθεταν ελάχιστο φιλότιμο θα είχαν παραιτηθεί μόνοι τους (στην Ιαπωνία κάνουν μέχρι χαρακίρι!)... Αλλά προφανώς ο Λιμενάρχης Χανίων, Αντώνης Δασκαλάκης, ακολουθεί τα χνάρια του Αστυνομικού Διευθυντή που με την απάθειά του -για να μην πούμε τίποτε χειρότερο- έχει παραδώσει την πόλη των Χανίων στην μειοψηφία ενός κύκλο του γνωστού- πασίγνωστου χώρου.

Το ακόμη γελοιότερο της υπόθεσης που αφορά ένα ακόμη... παιδί του Πολυτεχνείου, τον νυν ΠΡΟΠΟτζή Παπουτσή, είναι πως με εντολή του ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος, απέστειλε διαταγή σε όλες τις Λιμενικές Αρχές, προκειμένου να καταστήσουν σαφές προς όλες τις εταιρείες έκδοσης εισιτηρίων για τις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες και τις εταιρείες επιβατηγών πλοίων, ότι πρέπει να τηρείται απαρέγκλιτα η υποχρέωση τους να ελέγχουν την ταυτοπροσωπία των επιβατών με τον έλεγχο των προβλεπόμενων αποδεικτικών μέσων ταυτότητας!

Οι Λιμενικές Αρχές θα προβαίνουν σε συνεχείς και επισταμένους ελέγχους προκειμένου να διαπιστώνεται η τήρηση των υποχρεώσεών τους αναφορικά με την καταγραφή και επιβεβαίωση των στοιχείων των επιβατών που επιβιβάζονται στα πλοία, υπενθυμίζοντας ότι η υποχρέωση αυτή αφορά τόσο στα ατομικά όσο και στα ομαδικά εισιτήρια που εκδίδοντα!

Αφού πρώτα συνέβαλαν στο αίσχος που ζήσαμε τις προηγούμενες ημέρες, τώρα θυμήθηκαν πως πρέπει να γίνονται αυστηροί έλεγχοι! Σας φτύνει ο κόσμος κύριοι και εσείς νομίζετε πως... ψιχαλίζει! 

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου