Χρήστες OnLine

Δευτέρα 24 Ιανουαρίου 2011

Ο... "ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ" ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ!

ΜΕ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΕΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΞΕΦΤΙΛΙΖΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΝΟΙΑ ΤΟΥ ΑΣΥΛΟΥ ΚΑΙ  ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ. NA ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΑΜΕΣΑ


Δεν έχουν ιερό και όσιο οι παριστάνοντες τους πρυτάνεις! Σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης με την μετατροπή Πανεπιστημίου σε... ξενοδοχείο λαθρομεταναστών από την Κρήτη, έρχεται να προστεθεί η στάση του... ανθρωπιστή πρύτανη Πελεγρίνη, ο οποίος ήταν ενήμερος και όχι μόνο δεν προέβει στις απαραίτητες ενέργειες αλλά βγήκε για να μας πείσει με τις δηλώσεις του περί του μεγέθους του ανθρωπισμού του.

Ο ανεκδιήγητος αυτός κύριος είπε πως οι λαθρομετανάστες... καθαρίζουν τον χώρο (τους έλειπαν μήπως καθαρίστριες;) και το θέμα είναι ανθρωπιστικής φύσεως και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε!

Ο ίδιος βεβαίως ανθρωπιστής πρύτανης δεν πήρε κανέναν απο αυτούς τους κακόμοιρους στο σπίτι του... Αλλά στο πανεπιστήμιο δεν τον ενδιαφέρει αφού πληρώνουμε εμείς τα κορόιδα για να παριστάνει αυτός τον μέγα ανθρωπιστή! 

Να θυμίσουμε ότι ο Πελεγρίνης εκλέχτηκε τον Ιούνιο του 2010! Και μετά απορούμε γιατί πάνε κατά διαόλου τα πανεπιστημιακά μας ιδρύματα και η Παιδεία μας!

πηγη

σχετικο αρθρο : 

(ΛΑΘΡΟ)Μετανάστες "κατέλαβαν" τη Νομική, ζητώντας άδεια παραμονής! Ανύπαρκτο το ανίκανο κράτος και οι πρυτάνεις που υπάρχουν μόνο για να τα τσεπώνουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου