Χρήστες OnLine

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Οι "άθεοι" ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ αναρχο-υπάλληλοι πράκτορες του PASOKικού Soros, που βεβηλώνουν εκκλησίες, φανατικοι υποστηρικτές του ΙΣΛΑΜ!


κλικ στην εικόνα

Κι ενώ όλα πάνε κατ ευχήν για τους σύγχρονους γενίτσαρους πράκτορες του Soros, γι αυτό και τόσους μήνες έχουν λουφάξει στα λαγούμια τους δείχνοντας μάλιστα την συμπάθεια και την αλληλεγγύη τους ανοιχτά στον "διωκόμενο πρωθυπουργό" (κλικ εδώ), κι ενώ ένας από τους συντρόφους τους έβαλε υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ (κλικ εδώ) ,κι ενώ έχουν κάνει μπαράζ βεβηλώσεων εκκλησιών, παρεκλησιών κλπ μιας και "το παίζουν άθεοι".... με ευλάβεια υποστηρίζουν οι "αθεοι" του Σόρος λοιπόν τους μουσουλμάνους και το Ισλάμ. Η αθεϊα που μας έχουν παπαριάσει τα αυτιά πάει περίπατο μπροστά στην εντολή του μεγάλου αφεντικού "ΕΞΙΣΛΑΜΙΣΤΕ-ΕΠΟΙΚΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ"

Το parakratos που δρα από τον server του Πολυτεχνείου έχοντας διαπράξει πλήθος εγκλημάτων πατώντας πάνω στο άσυλο που του παρέχει το κράτος που υπηρετεί για μια ακόμα φορά ξεμπροστιάζεται και δείχνει τον ρόλο ακριβώς που παίζει...της ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΟΡΓΟΥΕΛ.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου