Χρήστες OnLine

Κυριακή 7 Νοεμβρίου 2010

“ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΥΓΗ για την Αθήνα” – Αγώνας για Πατρίδα και Ελευθερία!


Δίχως μπακαλίστικους υπολογισμούς και απολογισμούς στους παντώς φύσεως ανθέλληνες, είτε φοράνε ακριβά κουστούμια, είτε βρώμικα κουρέλια. Όταν ο αριστερός φωνάζει, σημαίνει πως έχει δίκιο και πως θα πρέπει όλοι να τον ακούσουν με προσοχή.Ο σοσιαλιστής δε λέει ψέματα και έχει πάντα δίκαιο! Γι αυτό φωνάζει γιατί είναι αδικημένος εκεί στην Εκάλη και με το παχουλό μηνιάτικό του! Στα Ίμια , τη Σημαία την πήρε ο αέρας.


Οι μετανάστες δεν ρίχνουν τα μεροκάματα ούτε μας παίρνουν τις δουλειές. Είναι εισαγωγή κεφαλαίου και αυτο-ρυθμίζουν την εργατική δύναμη της χώρας, απλά! Οι μετανάστες δεν φταίνε που είναι εγκληματίες αφού δεν εργάζονται πρέπει κάπως να ζήσουν (Ενώ σε μας τους Έλληνες οι δουλειές και τα λεφτά περισσεύουν). Όταν ο κουμουνιστής λέει πως πρέπει να γίνει απεργία, πρέπει να γίνει απεργία. Όταν ο αριστερός λέει πως πρέπει να γίνουν καταλήψεις στα σχολεία και τα πανεπιστήμια, πρέπει να γίνουν καταλήψεις.


Όταν ο αναρχικός πετάει μολότοφ, είναι πράξη αντιβίας. Όταν ο Εθνικιστής πετάει γιαούρτια είναι δολοφονική επίθεση (που να ήταν δηλαδή και σε πήλινο κεσέ τα γιαούρτια). Όταν ο αριστεριστής, δημιουργεί άβατα ώστε ο κάθε πρεζέμπορας να σπρώχνει ελεύθερα πρέζα και ο κάθε κομπλεξικός να σπάει και να καταστρέφει όποτε και ότι γουστάρει, αυτό είναι ένα άβατο επιθυμητό. Γιατί οι νέοι γίνονται πρεζάκια και οι ξένοι πλούσιοι.


Όταν ο Εθνικιστής, δημιουργεί άβατα όπου ο κάθε Έλληνας μπορεί να κυκλοφορεί ελεύθερος χωρίς να φοβάται για τη ζωή του και τα ελληνόπουλα να βρίσκονται στις πλατείες της γειτονιάς τους, αυτό είναι ένα άβατο ανεπιθύμητο. Γιατί καλλιεργεί το ρατσισμό και την ξενοφοβία με αποτέλεσμα οι νέοι να είναι γεροδεμένοι και οι ξένοι να μην μπορούν να αποκτήσουν λεφτά μη βρίσκοντας να πουλήσουν την πραμάτεια τους.

Όταν ο μαρξιστής βάζει βόμβες ή γαζώνει με καλάσνικοφ αυτό είναι καλό και το κάνει γιατί είναι ιδεολόγος. Όταν οι Έλληνες σηκώνουν τα Εθνικά Λάβαρα, τη Γαλανόλευκη, το Μαίανδρο και το Δικέφαλο Αετό, αυτό είναι επικίνδυνο και το κάνει γιατί τον βάζει το κράτος (που του απαγορεύει κιόλας τις πορείες) και ασπόνδυλο που δεν σκέφτεται και δεν έχει Ιδεολογία.


Οι σοφοί προοδευτικοί έχουν εντοπίσει το μέγα πρόβλημα των Ελλήνων. Αυτός είναι ο φασισμός…
Όχι, δεν είναι οι ξεπουλημένοι πολιτικοί ή το ΔΝΤ. Όχι, δεν είναι το ότι η ανεργία σε όλη την Ελλάδα έχει χτυπήσει κάθε σπίτι. Όχι, δεν είναι πως έχουμε γίνει μειονότητα και το Έθνος μας χάνεται σαπίζοντας κάθε μέρα μες στις μεγαλουπόλεις. Ασφαλώς κι η εγκληματικότητα δεν υπάρχει παρά μόνο από τους Έλληνες ρατσιστές-μαφιόζους το εμπόριο ναρκωτικών δεν είναι κάτι κακό αφού θα έπρεπε να είναι νόμιμο.


Είναι καιρός όλος αυτός ο συρφετός ο ανθελληνικός να παγώσει βλέποντας το μειδίαμα των Ελλήνων την Κυριακή το βράδυ. Γιατί, η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ φωνάζει για όσα σκέφτεται ο κάθε Έλληνας.


Οι εκλογές τοπικής αυτοδιοίκησης μόνο τοπικής σημασίας δεν είναι. Το ομολόγησε και ο πρωθυπουργός. Το αποδεικνύει και το γεγονός πως την τελευταία εβδομάδα πριν τις εκλογές έχουν μπει παντού βόμβες. Κοινωνική μεταρρύθμιση δίχως τρόμο, δεν προορίζεται να επιτύχει. Έτσι, λοιπόν, οι γνωρίζοντες καλά τους μηχανισμούς και τα γρανάζια της τρομοκρατίας κυβερνώντες, όπως μας έχουν αποδείξει και στο παρελθόν, αφήνουν να χυθεί πάνω από την πόλη ένα πέπλο τρόμου ώστε να εξασφαλίζουν το κράτος (τη δύναμή) τους εις βάρος της κυριαρχίας και της Υπερηφάνειας μας ως Λαό και Έθνος.


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! Είναι ώρα να ακουστεί και η φωνή των Ελλήνων!
Αρκετά με όλα αυτά κατακάθια που μας έχουν καθίσει στο σβέρκο και έχουν μετατρέψει τις γειτονιές μας σε άντρα εγκληματιών και τον ιδρώτα μας σε τραπεζικούς λογαριασμούς!
Μακάρι, αυτό το μειδίαμα το βράδυ της Κυριακής, να είναι η αρχή για να δοθεί στις πόλεις μας χρώμα ελληνικό και να δώσει Δύναμη σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα για να πολεμήσει για τα Ιδανικά της Φυλής μας χτίζοντας σιγά σιγά ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας!


ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ!

Ελληνική Αυγή για την Αθήνα

Πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου