Χρήστες OnLine

Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Ο Ν Γ Μιχαλολιάκος στο δελτίο ειδήσεων του Ant1: «Θέλουμε να ξανακάνουμε την Αθήνα ΕΛΛΗΝΙΚΗ»




1) Γιατί είναι ο μόνος φορέας που φωνάζει για τους λαθρομετανάστες επί σειρά ετών ακόμα κι όταν όλα όσα έλεγαν φαινόντουσαν γραφικά στους φιλελεύθερους αστούς.
2) Γιατί είναι οι μόνοι που στάθηκαν στις γειτονιές της Αθήνας που ματώνουν από την αλόγιστη εγκληματικότητα και τα ναρκωτικά χωρίς μικροκομματικά συμφέροντα.
3) Γιατί είναι οι μόνοι που τιμούν επίσης επί σειρά ετών τους νεκρούς των Ιμίων, τους Σπαρτιάτες στις Θερμοπύλες, τον Μέγα Αλέξανδρο και τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο.
4) Γιατί είναι οι μόνοι που δε φοβήθηκαν ποτέ τους χαρακτηρισμούς του φασίστα, του ρατσιστή, του ακραίου και του περιθωριοποιημένου.
5) Γιατί είναι οι μόνοι που θεωρήσαν σωστό να παλέψουν για τα Ιδανικά τους με αντίπαλο το κράτος και το παρακράτος.
6) Γιατί είναι οι μόνοι που διάλεξαν το δρόμο του Αγώνα και όχι της κολοτούμπας όπως διάφοροι άλλοι φαιδροί τύποι εξαπατώντας τους Έλληνες εθνικιστές.
7) Γιατί είναι οι μόνοι που δέχονται τη λάσπη του συστήματος χωρίς να κάνουν ούτε ένα βήμα πίσω στη γραμμή της ιδεολογίας τους.
8) Γιατί είναι οι μόνοι που αποτελούν κοινό εχθρό και απειλή για το κράτος, τους δημοκράτες, τους αναρχικούς, τους κομμουνιστές αλλά και τους διάφορους “εθνικιστές” της φάπας και της κολοτούμπας ή διαφόρων υπερεπαναστατών πουθενάδων.
9) Γιατί είναι οι μόνοι που μπορούν να αποτελέσουν την αλλαγή στο σάπιο πολιτικό κατεστημένο της πατρίδας μας.
10) Γιατί είναι οι μόνοι που θα θυσίαζαν τα πάντα και θυσιάζουν τα πάντα για την Πίστη και τον Αγώνα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου