Χρήστες OnLine

Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΙΝΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ


Απάντηση στο Σχόλιο 3 ΟΚΤ, 2010 12:56 στο


Αν και θεωρώ την αντιπαράθεση μεταξύ Ελλήνων χωρίς νόημα, οφείλω μία απάντηση, αν και η HELLENIC REVENGE με κάλυψε στο μεγαλύτερο ποσοστό. Και επιμένω: ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ!!

Είναι αδύνατον να νοιώσεις το χτυποκάρδι της επιβίωσης του Ελληνικού έθνους αν δεν έχεις βγει από μήτρα Ελληνική και δεν έχεις διδαχτεί από 5 χρονών τα ιστορικά σημεία που δημιούργησαν το Ελληνικό Έθνος.

Παράλληλα με τις διδαχές αυτές όλοι μας μάθαμε και για τον ΞΈΝΙΟ ΔΊΑ και την απόλυτη υποχρέωση να δέχεσαι κάτω από την οικογενειακή σου εστία τον ξένο, τον διαβάτη, τον περαστικό.

Μάθαμε όμως επίσης να κτυπάμε σκληρά και ανελέητα εκείνον που καταχράται της φιλοξενίας αυτής και προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την αρχαία εντολή, προσπαθώντας να μας καταστρέψει από μέσα.

Αυτό κάνουν σήμερα οι ανεξέλεγκτοι λαθροεγκληματίες που με τόση «αγάπη» έβαλαν ανάμεσά μας οι ανεγκέφαλοι που μας κυβερνούν διαχρονικά.

Το Ελληνικό πνεύμα όπου και αν ταξίδεψε φώτισε τους τόπους που περιήλθε. Η μεγάλη ρωμαική ισχύς γοητεύτηκε από το Ελληνικό πνεύμα και το παραδέχτηκε καταγράφοντάς το ιστορικά.

Ποτέ ο Έλληνας δεν επιδίωξε την όποια «δόξα» άρειας φυλής. Αντίθετα!!! Παρά το άγριο στρίμωγμα και τον περιορισμό της Επικράτειας του που του τον επέβαλλαν, προσπάθησε να επιβιώσει και να ζήσει ήρεμα και ειρηνικά στη γωνιά αυτή της Ευρώπης.

Και δεν διεκδίκησε ποτέ τίποτα από όσα έχασε και δικαιωματικά του ανήκουν!! Ανέχθηκε ξεριζωμούς (Πόλη 1958) - προπηλακισμούς ( Β.Ήπειρος συνεχώς) και απειλές.

Σήμερα προκαλείται η ίδια του η υπόσταση από παντού. Από Βορρά και από Ανατολή. Και σείς μου μιλάτε για άρειες φυλές και ελληνοποιήσεις και άλλες τέτοιες αριστεροκουλτουριάρικες αρλούμπες.

Εμένα κύριε απειλείται η χώρα μου αποδεδειγμένα!! Δεν φιλοδοξώ να επεκταθώ στα πέρατα της οικουμένης ούτε καν της Ευρώπης ή των Βαλκανίων. Μου φτάνει που το πνεύμα των προγόνων μου έχει κατακυριεύσει την οικουμένη.

Αφήστε όμως ήσυχο να ζήσω σε αυτή τη γωνιά που μου ορίσατε χωρίς να με ρωτήσετε. Γιατί πέρα από τον Ξένιο Δία υπάρχει και το ΕΙΣ ΟΙΩΝΟΣ ΑΡΙΣΤΟΣ: ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ.

Όσο για την σύγκριση των πάσης φύσεως εγκληματιών που δολοφονούν απροκάλυπτα και με την ανοχή των εκάστοτε κυβερνώντων, με αυτούς που απροκάλυπτα επίσης, πάλεψαν και πέθαναν για να μου παραδώσουν μία χώρα ΕΛΕΥΘΕΡΗ είναι τουλάχιστον ατυχής και προβοκατόρικη.

Όσοι για τους βρώμικους - υποταγμένους - προδότες - δοσίλογους έλληνες, υπάρχει και μία Θεά στο Αρχαίο Ελληνικό πάνθεον. Η ΝΕΜΕΣΙΣ!! Είναι ο μηχανισμός αποβολής τέτοιων μισανθρώπων που εφαρμόστηκε πολλάκις στην διάρκεια της Ελληνικής Ιστορίας!

Αφήστε λοιπόν τις..αβρές προσεγγίσεις με την συνασπισμαίικη φιλοσοφία!! Η ΕΛΛΑΔΑ σήμερα κινδυνεύει όπως ποτέ στο παρελθόν.

Θέλετε να πολεμήσετε για να μην αφανιστεί? Κάντε το!! Όπως ο Λεωνίδας, ο Μιλτιάδης, το Βυζάντιο, το 1821, το 1940!!

Και αφήστε την ψυχοπονιά για τους καημένους του «οικονομικούς μετανάστες».

Η ΑΠΕΙΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!!!!

Υ.Γ. Η ανωνυμία μου γράφοντας στο BLOG δεν είναι κάτι που με ευχαριστεί αλλά είναι επιβεβλημένη.

ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου