Χρήστες OnLine

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ BLOGS:ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΗ Η ΑΦΡΑ ΑΛ-ΣΑΛΕΧ "ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ" ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΤ,ΜΗΝ ΑΝΤΕΧΟΝΤΑΣ ΤΗ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ!



Μπορεί η ΕΡΤ σε χρόνο ρεκόρ -για δημόσια υπηρεσία- να ενέκρινε την εκπομπή της, η ίδια όμως το ξανασκέφτηκε και αποφάσισε να κάνει πίσω. Με μια κίνηση αξιοπρέπειας και ευθιξίας η Αφροδίτη Αλ Σάλεχ -πρώην σύμβουλος του Σπυρου Βούγια- αρνήθηκε να βάλει την υπογραφή της στο συμβόλαιο συνεργασίας με την ΕΡΤ, στην οποία θα παρουσίαζε την εκπομπή "Φυλές της Αθήνας". Η κυρία Αλ Σάλεχ οδηγήθηκε στην απόφασή της αυτή μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η επιλογή της κι αφού απο πολλούς θεωρήθηκε ως "προνομιακή" μεταχείριση. Κι αυτό διότι η εκπομπή της εγκρίθηκε δυο ημέρες μετά τον ανασχηματισμό και την αποπομπή της από το υπουργειο! Η ίδια πάντως με την κίνησή της αποδεικνύει οτι έχει απόθεμα θάρρους και "φιλότιμου".Σε επικοινωνία που είχε με το "real.gr" η κ.Αλ Σάλεχ είπε ότι εντός των προσεχών ωρών θα εξηγήσει λεπτομερώς, με ανακοίνωση τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφασή της.


ΒΕΒΑΙΑ,ΚΑΜΙΑ...ΕΥΘΙΞΙΑ,ΦΙΛΟΤΙΜΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ:ΑΠΛΑ,ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ,ΠΟΥ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΜΟΡΦΗ ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑΣ!

ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ,ΚΟΥΚΟΥΛΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ,ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΗΚΕ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ:ΕΤΣΙ,ΑΝΑΓΚΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ,ΓΙΑΤΙ ΕΙΔΑΝ ΠΩΣ...ΠΟΥΛΑΕΙ!

Η "ΝΙΚΗ" ΛΟΙΠΟΝ ΑΥΤΗ,ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ,ΟΝΤΑΣ ΑΠΛΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ "ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ" ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΣΤΗΝ ΕΡΤ!

ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΒΕΒΑΙΑ,ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ "ΦΟΡΤΩΣΟΥΝ" ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΑΦΟΥ Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΟΛΑΓΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ!

πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου