Χρήστες OnLine

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

Έρευνες της αντιτρομοκρατικής στη Χαλκίδα μετά απο σύλληψη αντιεξουσιαστών σε ληστεία


Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία διεξάγει έρευνες για την υπόθεση που αφορά τη σύλληψη δύο ανδρών και μιας γυναίκας την Παρασκευή το πρωί, στα Ψαχνά Ευβοίας, για συμμετοχή σε ένοπλη ληστεία στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.

Κατά τη ληστεία τέσσερις κουκουλοφόροι με την απειλή πιστολιών άρπαξαν 10.000 ευρώ και διέφυγαν με μοτοσικλέτες. Λίγο αργότερα, συνελήφθη στη θέση Πανόραμα της επαρχιακής οδού Χαλκίδας - Αιδηψού μία γυναίκα 35 ετών, που σύμφωνα με την Αστυνομία περίμενε τους ληστές, καθώς και ένας 27χρονος και ένας 28χρονος σε μικρή απόσταση, ενώ κινούνταν στον επαρχιακό δρόμο με μοτοσικλέτα με προορισμό να συναντήσουν τη συλληφθείσα γυναίκα.

Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον ανακριτή Χαλκίδας, ο οποίος διέταξε την προφυλάκιση των δύο ανδρών, ενώ άφησε ελεύθερη τη γυναίκα με περιοριστικούς όρους (την παρουσία την 1η και 15η μέρα του μήνα, στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής της). Οι άλλοι δύο δράστες κατάφεραν να διαφύγουν και αναζητούνται. Στα σπίτια των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κουκούλες, μια σιδηρογροθιά, τέσσερα φυσίγγια των 9 χιλιοστών και άλλα αντικείμενα που ερευνώνται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και οι τρεις συλληφθέντες ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο και ο 27χρονος είχε καταδικαστεί πρωτόδικα το 2003 σε 7 χρόνια κάθειρξη για συμμετοχή στα σοβαρά επεισόδια κατά τη διάρκεια της συνόδου κορυφής στη Θεσσαλονίκη. Για την υπόθεση αυτή είχε ασκήσει έφεση και επρόκειτο να εκδικασθεί στο εφετείο την Παρασκευή, 24 Σεπτεμβρίου. Η γυναίκα, επίσης, είχε προσαχθεί το '94 για συμμετοχή στην κατάληψη της ΑΣΟΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου