Χρήστες OnLine

Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

"Μας έκοψαν τον παιδικό σταθμό μαζί με άλλα 38 ελληνόπουλα, γιατί λέει έχουν προτεραιότητα τα παιδιά των "λαθρο"μεταναστών"


ΜΗΤΕΡΑ: "Μας έκοψαν τον παιδικό σταθμό μαζί με άλλα 38 ελληνόπουλα, γιατί λέει έχουν προτεραιότητα τα παιδιά των μεταναστών καθώς δηλώνουν χαμηλότερο οικογενειακό εισόδημα!"

Χωρίς ρατσιστική διάθεση θα ήθελα να πώ ότι το θέμα με τους αλλοδαπούς έχει παραπάει, βγάζουν πολύ περισσότερα απο μας. Δουλεύουν φυσικά και με το παραπάνω ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΣ όμως ΜΑΥΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ αλλα είναι και η πολίτική του γελοίου ανθελληνικού κράτους που δημιουργεί ανισότητες και αναπόφευκτα αντιπαλότητες. Ήθελα να ήξερα τα παιδιά των Ελλήνων μεταναστών στην Αμερική ή και στην Γερμανία είχαν ή έχουν αναλογη αντιμετώπιση? Δηλαδή προηγούνται στους παιδικούς για παραδειγμα σταθμούς απο τα αμερικανάκια και τα γερμανάκια ; Δεν νομίζω. Αυτά συμβαίνουν μονο εδώ στην χωρα των πουλημένων πολιτικών, των υπαλλήλων και εντολοδόχων της Ε.Ε. Μονο που η Ε.Ε. ενώ έχει φιλομεταναστευτική πολιτική, οι επιμέρους χώρες- μέλη Γερμανία, Γαλλία, Ιταλία, Αγγλία κλπ, κρατάνε το ποσοστό των μεταναστών στο 1 ή 2 % κι όχι στο 15 %!!!!!!!!!!!!!!!


Οταν οι εργοδότες (που ευθύνονται για την εισβολή "των μεταναστών στην χώρα μας) με τις πλάτες των πολιτικών ήθέλαν για μια δουλειά που θα έπρεπε να δίνουν π.χ. 50 ΕΥΡΩ να την κάνουν με 25, τότε φυσικά κανένας ελληνας εργαζόμενος δεν θα δεχόταν. Και η λύση βρέθηκε. Ο πεινασμενος μεταναστης ή λαθρομετανάστης που με τον φόβο της απέλασης (και τις μνημες της πείνας) έκανε και κάνει την δουλειά (των 50 ΕΥΡΩ) ακόμα και με 20 ή 15. Τωρα που το πράγμα γενικεύτηκε βγαίνουν οι ίδιοι και μας πουλάνε το παραμύθι ότι οι Ελληνες αρνούνται να κανουν διαφορες δουλειές, οπότε οι αλλοδαποί ειναι απαραίτητοι

Ας πλήρωναν κανονικά μεροκάματα και τότε θα εβλεπαν αν οι χιλιάδες άνεργοι ανδρες και γυναίκες συμπατριώτες μας θα έκαναν κάθε δουλειά.

Σκέψου λιγο την εικόνα. Ελληνας άνεργος εργάτης με 3 παιδιά, βρίσκεται ανάμεσα σε αλλοδαπούς μεταναστες εργάτες που μενουν 5-5 ή και 10-10 σε δωματια στριμωγμένοι σαν ζώα, και εμφανίζεται ο εργοδότης για ένα μεροκάματο στο οποίο θα έπρεπε να δίνει 100 ΕΥΡΩ. Οταν αρχίζει το παζάρι πεστε μου υπάρχει πιθανότητα μια στο εκατομμύριο να πάρει την δουλειά ο Ελληνας; Εφόσον οι αλλοδαποί την δουλεια αυτή θα την κανουν ακομα και με 30 ή 40 ΕΥΡΩ ο Ελληνας με τα στόματα που έχει να θρέψει και το σπιτι να κρατήσει δεν μπορεί κατω απο 80 ΕΥΡΩ. (παρόμοια εικόνα έχω δει με τα μάτια μου)

Μετά μπαινει το θέμα της αξιοπρέπειας που ευτυχώς ή δυστυχώς συνήθως οι αμοιροι και δυστυχείς λαθρομετανάστες έχουν απωλέσει προ πολλού.
Λοιπόν μην βιαζόμαστε να καταδικάσουμε τους συμπατριώτες μας, για σχέδια και επιδιώξεις των πλουσίων.

Μια φορά με το θέμα των μεταναστών παμε για γερή ζημιά πρίν καταστραφούμε απο το δημογραφικό. Ζητούν δικαιώματα ψήφου και άλλα. Συντομα μας βλέπω να έχουμε μεγαλες εθνικές μειονότητες στην πατριδά μας λιγο πρίν γινουμε οι ίδιοι μειονότητα.

Και για να μην δουλευόμαστε στην Πορτογαλία την όμορφη αυτή χώρα της Ε.Ε. υπάρχει νόμος για την πορτογαλική ιθαγένεια που λέγεται και δικαίωμα αίματος!!!! δηλαδή απο το πορτογαλικό αίμα πηγάζουν όλα τα νομιμα δικαιώματα για τους πορτογάλους πολίτες. Μην απορείτε. Αυτές τις αντιρατσιστικές κορώνες και γελοιότητες μας τις πλασάρουν ΜΟΝΟ στην Ελλάδα. Στην Γερμανία τα ελληνοπουλα σιγα μην τα αφήνουν να σηκωνουν στις παρελάσεις την Γερμανική Σημαία, στην Αγγλία όλοι οι μαυροκέφαλοι είναι υποπτοι για τρομοκρατία και στην Γαλλία οι μεταναστες ζουν σε γκέτο. Οι Ιταλοί μην ξεχνάτε γυρνουσαν, πριν απο 10 χρόνια, τα καραβια των Αλβανών πίσω προτού αδειάσουν στα λιμάνια τους.

Οι Ελληνες θεωρούμαστε και είμαστε οι πιο αντιρατσιστές παρόλη την αρχαιοελληνική καταγωγή μας και την ανωτερότητα που συχνά αισθανόμαστε απέναντι στους ξένους. Το πρώτο ελληνικό συνταγμα μετα το 1821, ήταν το πρώτο παγκοσμιώς, που κατήργησε εξ' ολοκλήρου την δουλεία, αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι "όποιος άνθρωπος σκλαβος φτάσει σε ελληνικό έδαφος αυτομάτως πρέπει να θεωρεί τον εαυτό του και να θεωρείται απο τους άλλους ελεύθερος άνθρωπος".

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ σημερα ειναι να μένουν εκατοντάδες Ελληνόπουλα εκτός Κρατικών παιδικών σταθμών ,Εκατοντάδες Ελληνόπουλα των οποίων οι μητέρες εργάζονται εξαιτίας των Αλλοδαπών. Πολλές Ελληνικές Οικογένειες υποχρεούται να στείλουν τα παιδιά τους στους Ιδιωτικούς παιδικούς Σταθμούς και να καταβάλλουν μηνιαίος 300€-350€ ,ποσό πολύ σημαντικό εάν σκεφτείς των βασικό 8 ωρο μισθό μιας Μητέρας.Δεν είμαστε Ρατσιστές ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ εσείς εκεί στα σιαμαία κομματα,δεν γίνεται να είμαστε φορολογούμενοι πολίτες εδώ και πολλές γενεές ,να εχουμε ΠΛΗΡΩΣΕΙ την χώρα μας αδρά και να έρχεται ο ΑΚΑΛΕΣΤΟΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ και να καταλαμβάνει με τις ευλογίες του Υπουργείου πολιτισμού θέσεις στα σχολεία που δικαιωματικά ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ,εκτός εάν κυριοι κυβερνώντες δεν θεωρείτε μέλλον της ΕΛΛΑΔΑΣ τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΟΔΑΠΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ Η ΕΛΛΑΣ και τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ

ΑΘΑΝΑΣΙΑ - ΕΛΕΝΗ ΖΩΤΟΥ
Πολιτευτής Νομου Ηρακλειου ΛΑ.Ο.Σ
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου