Χρήστες OnLine

Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Βομβιστικοί Βίοι Παράλληλοι Χρυσοχοΐδη-Βουλγαράκη. Τους ενώνει το C4I και η SAIC


Στις 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ βρέθηκε το οπλοστάσιο του ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ


και μία μόλις μέρα μετά , στις 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοίνωσε ότι ΔΕΝ παραλαμβάνει το C4I.

Έναν μήνα μετά ... να και μία βόμβα κι ένας ακόμα αθώος ...νεκρός.

Τυχαίο; Μα... φυσικά!!!

Κάτι συμπτώσεις βρε παιδί μου...

Μόλις εξαρθρώθηκε ο Επαναστατικός Αγώνας και βρέθηκαν οι ρουκέτες , βιάστηκαν από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να ανακοινώσουν ότι ΔΕΝ παραλαμβάνουν το C4I... καθώς ήταν σίγουροι ότι ΔΕΝ κινδυνεύουν πλέον από τους "αριστερούς", "αυθόρμητους" επαναστάτες με τους λογαριασμούς στη CITIBANK.

Αλλά επειδή τα λεφτά είναι πολλά ... δεν είναι και δύσκολο να βρεις στην Ελλάδα των πεινασμένων μερικούς ακόμα φονιάδες αθώων ανθρώπων με "επαναστατική" προβιά...για να αναλάβουν να πείσουν κάποιον υπουργό να παραλάβει ΑΕΡΑ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟ έναντι δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Τα ΙΔΙΑ ακριβώς συνέβησαν και παλιότερα με τον Βουλγαράκη.

Και τότε η ΝΔ είχε ζητήσει την επανεξέταση της σύμβασης του ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥ συστήματος ασφαλείας.(βλέπε άρθρο Καθημερινής επάνω)

Πάλι για την παραλαβή του C4I μιλούσαν, πάλι οι Αμερικάνοι ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ τους Έλληνες πολιτικούς, πάλι ... "αυθόρμητοι" επαναστάτες με λογαριασμούς στη CITIBANK ... έκαναν την "επανάστασή" τους με βομβιστική επίθεση ενάντια στο υπεύθυνο παραλαβής υπουργό Δημόσιας Τάξης

Δεν πειράζει κύριε Παπανδρέου και κύριε Χρυσοχοϊδη. Ένας ακόμα ασήμαντος "Κορκονέας" στο βωμό της λαμογιάς σας... ο σημερινός νεκρός υπασπιστής σας.

Κρατείστε μυστική την εμπλοκή των Αμερικανών στις αναταραχές της Αθήνας,

κρατείστε μυστική την εμπλοκή των Αμερικανών στις παρακολουθήσεις των τηλεφώνων της Ελληνικής κυβέρνησης,

κρατείστε μυστική την εμπλοκή των Αμερικανών στα περισσότερα ΔΗΘΕΝ τρομοκρατικά χτυπήματα... κι αυτοί θα σας κρατήσουν στην εξουσία για άλλα 20 χρόνια.

5-10 νεκροί αστυνομικοί πάνω-κάτω δεν κοστίζουν και τίποτα...

ειδικά όταν οι κωλοφυλλάδες των Αμερικάνων (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥ-CIA, ΔΟΛ κλπ) φροντίζουν να τους απαξιώσουν με κάθε ευκαιρία στα μάτια του κοσμάκη και ειδικά των φωνακλάδων της αριστεράς που τους δασκάλεψαν εδώ και χρόνια να θεωρούν τους μπάτσους των 900 ευρώ υπεύθυνους για όλα τα κακά της μοίρας μας.

Οι "τρομοκράτες" δεν αγγίζουν ΠΟΤΕ Λαλιώτηδες, Τσοχατζόπουλους, Λαμπράκηδες, Μητσοτάκηδες, Μπόμπολες, Αλαφούζους κλπ λαμόγια που κατέκλεψαν αυτή τη χώρα αλλά ... μόνον όσους δεν χορεύουν "σωστά" (!) τους αμερικάνικους χορούς των δισεκατομμυρίων μας.

macedonia-greece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου