Χρήστες OnLine

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ!


ΜΕΡΙΚΑ ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ, ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ "ΑΠΕΡΓΟΙ" ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ, ΚΡΑΤΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ!!! ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΝΕΟΕΛΛΑΔΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ!
ΔΙΕΘΝΕΣ ΡΕΖΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΩΝ ΦΑΣΙΣΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ! ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!


Τους φασιστoκομμουνιστές τραμπούκους, επαγγελματίες "απεργούς" του ΠΑΜΕ τους ξέρουμε. Κατέβηκαν για μία ακόμα φορά στο Λιμάνι του Πειραιά με το έτσι θέλω και κατέλαβαν παράνομα τους καταπέλτες πλοίων εγκλωβίζοντας τους ταξιδιώτες, παρακωλύοντας τις συγκοινωνίες και παραβιάζοντας την ελευθερία διακίνησης των πολιτών που αποτελεί αναφαίρετο Συνταγματικό δικαίωμα για όλους.

Το ζήτημα όμως δεν είναι το τι κάνουν τα φασισταριά κομμούνια αλλά το τι κάνει το κράτος και οι αρχές οι οποίες δε σέβονται τελικά τις δικαστικές αποφάσεις.

Παράνομη και καταχρηστική κρίθηκε η απεργία των ναυτεργατών του ΠΑΜΕ από τα δικαστήρια αλλά οι εισαγγελείς και οι λιμενικοί δεν εφάρμοσαν ως όφειλαν το καθήκον τους που ήταν η άμεση απομάκρυνση των τραμπούκων κομμουνιστών του ΠΑΜΕ από το Λιμάνι.


Τι σημαίνει δηλαδή η κυβέρνηση, οι εισαγγελείς και οι λιμενικοί φοβήθηκαν να εφαρμόσουν τον νόμο και να ανοίξει το λιμάνι για να μην χυθεί αίμα; Που το ξέρετε δηλαδή ότι οι εγκλωβισμένοι ταξιδιώτες δεν θα πάνε την άλλη φορά με τσεκούρια και λοστάρια και θα περιλάβουν τους φασίστες του ΠΑΜΕ που παράνομα καταλαμβάνουν πλοία, και τους Εισαγγελείς και τους Λιμενικούς που δεν πράττουν το καθήκον τους;



Προσωπικά καλώ στο εξής όλους τους ταξιδιώτες να κατεβαίνουν πλέον στο λιμάνι με τσεκούρια και λοστάρια μιας και ο Νόμος δεν εφαρμόζεται στην Ελλάδα και είναι η ώρα να πάρουν τον Νόμο στα χέρια τους. Δεν υπάρχει άλλη λύση κυρίες και κύριοι.

Επίσης καλώ τους ταξιδιώτες οι οποίοι έχουν και έννομο συμφέρον να κινηθούν δικαστικώς με μηνύσεις και αγωγές κατά των φασιστοειδών επαγγελματιών "απεργών" του ΠΑΜΕ και κυρίως κατά των εισαγγελέων και λιμενικών που δεν εφαρμόζουν τον Νόμο και τις δικαστικές αποφάσεις ως και οφείλουν.


Θα πρέπει να μας πούνε πότε και που εφαρμόζονται τελικά οι κωλονόμοι μας. Μέχρι να μας πούνε όμως , θα πρέπει άμεσα ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου να δώσει εντολή να συλληφθούν οι υπεύθυνοι Εισαγγελείς και Λιμενικοί που παραβίασαν το καθήκον τους και δεν εφάρμοσαν την δικαστική απόφαση.

Επιτέλους σε αυτό τον τόπο θα πρέπει κάποτε να κοπούν κεφάλια. Εμπρός κύριε Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου πράξε τουλάχιστον εσύ το καθήκον σου γιατί διαφορετικά δεν έχεις ούτε εσύ λόγο ύπαρξης και τσάμπα σε πληρώνουμε και συνεπώς θα πρέπει να πας και εσύ στο σπίτι σου ΤΩΡΑ. Να τελειώνουμε πια με αυτό το μπάχαλο που έχουν μετατρέψει κάποιοι την χώρα μας και μας δυσφημούν διεθνώς κάθε λίγο και λιγάκι για τους δικούς τους όποιους λόγους. Φτάνει πια.

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου