Χρήστες OnLine

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Χτύπησαν πάλι οι κότες - αναρχοδολοφόνοι - ακροαριστεροί με εκρηκτικό μηχανισμό σε κάδο σκουπιδιών

ΝΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΑΝΑΡΧΟ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΑΚΡΟΑΡΙΣΤΕΡΟΙ "ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ" τοποθετώντας εκρηκτικό μηχανισμό σε σκοτεινό παράδρομο επι της Γρηγορίου Λαμπράκη, μέσα σε κάδο σκουπιδιών, δίπλα σε τοίχο των ΠΡΩΗΝ γυναικείων φυλακών κορυδαλού (που τώρα είναι εγκαταληλημένες), 300 μέτρα απο περιμετρικό τοίχο των Φυλακών Κορυδαλού..!

Απίστευτο χτύπημα επίδειξης δύναμης μιας και είναι σχεδόν ακατόρθωτο να βάλεις δυναμίτη σε μια μαύρη σακούλα και να πας να την πετάξεις σε κάδο σκουπιδιών σε ένα σκοτεινό παράδρομο..!!!

Για άλλη μια φορά, οι κότες δολοφόνοι έδειξαν στον Ελληνικό λαο πώς δεν τους ενδιαφέρει αν τραυματιστεί κάποιος αθώος πολίτης, αλλα απλά να ξεφορτώνονται κάποια κιλά εκρηκτικών μέσα σε άδους.

Την ηλιθιότητά τους την είχε πληρώσει πριν κάμποσο καιρό, ενα αφγανόπουλο που είχε μαζέψει μια τσάντα στα πατήσια μέσα απο τα σκουπίδια, η οποία περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Οι τελευταίοι "γνωστοί-άγνωστοι" μιας και οι περισσότεροι είναι ήδη στις φυλακές μετρώντας αντίστροφα τα ΙΣΟΒΙΑ.

Διαβάστε επίσης: Ιδού ποιοι ακροαριστεροί πράκτορες/δολοφόνοι είναι ο "Επαναστατικός αγώνας" ή αλλιώς "ΣΕΧΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ" ή "ΟΠΛΑ" ... !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου