Χρήστες OnLine

Τρίτη 4 Μαΐου 2010

''ΚΑΤΑΛΗΨΗ'' ΣΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΜΕ


ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΠΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΣΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ..!!

Υπό κατάληψη βρέθηκε από νωρίς το πρωΐ η Ακρόπολη από μέλη του ΠΑΜΕ, τα οποία είχουν κρεμάσει δύο πανό, με τα οποία καλούν τον κόσμο της Ευρώπης σε αφύπνιση (!!!). Οι καταληψίες εμποδιζαν* την πρόσβαση των επισκεπτών στο μνημείο, ενώ αποχώρησαν όταν εμφανίστηκε ο εισαγγελέας..!!!

Διόρθωση: *Οι φύλακες κρατούν κλειστές τις ''πόρτες'' της Ακρόπολης με άνωθεν εντολές.Άλλο ένα επικοινωνιακό ψέμα της παρέας που αυτοαποκαλείται κυβέρνηση.

σχόλιο:
ΟΙ ΑΛΗΤΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΤΟΥΣ. ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ; ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΔΙΑΣΥΡΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΑΝΟΙΞΑΝ ΠΑΛΙ ΑΝΟΙΚΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ.

ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΑΓΚΕΣ ΑΣ ΚΑΤΕΛΑΜΒΑΝΑΝ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ. ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΟΠΛΟΙ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥΣ.

ΟΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΦΑΙΡΕΣ ΛΑΚΙΖΑΝ, ΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΗΣ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ; ΤΟΥΣ ΘΥΜΙΣΕ ΚΑΤΙ;

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΝΕΟΙ. ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΤΟΥ 44 ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ. ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΕΙΧΕ ΕΛΑΒΕ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΕΙ ΠΡΙΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΙ. ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥΣ ΗΤΑΝ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΕΝΤΟΛΗ ΖΗΤΗΣΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ. ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΑΠΩΘΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου