Χρήστες OnLine

Κυριακή, 2 Μαΐου 2010

«Το Παρόν»: «Κρατικοί υπάλληλοι(…) στελέχη του Επαναστατικού Αγώνα»


Μια αποκάλυψη-σοκ έχει στο τελευταίο φύλλο της η εφημερίδα «Το Παρόν», σχετικά με την τρομοκρατία. Πιο συγκεκριμένα, σε δημοσίευμά της με τίτλο «Κρατικοί υπάλληλοι υπεράνω υποψίας στελέχη του Επαναστατικού Αγώνα», η εφημερίδα αποκαλύπτει τα εξής: «Έγκυρη εξωαστυνομική πηγή (από το χώρο της πολιτικής) υποστηρίζει με κατηγορηματικό τρόπο ότι τρεις υπάλληλοι κρατικής υπηρεσίας, υπεράνω υποψίας, που έχουν άμεση σχέση με τις διωκτικές αρχές, είναι μέλη του «Επαναστατικού Αγώνα». Ενισχυτικό της άποψης αυτής, ότι δηλαδή υπάρχουν κρατικοί υπάλληλοι που συνεργάζονται ή αποτελούν μέλη της οργάνωσης, είναι το γεγονός ότιοι πινακίδες του καμένου αυτοκινήτου του Μαζιώτη δεν ήταν κλεμμένες, αλλά είχαν κατατεθεί στην εφορία! Μήπως από κει τις πήραν οι υπεράνω υποψίας;».


Έτσι εξηγούνται όλα! Και οι άκρως απόρρητες πληροφορίες που γνώριζαν οι τρομοκράτες, και το σχέδιο φύλαξης στόχων που είχαν στην κατοχή τους, και το ακαταδίωκτο που απολάμβαναν, και η «τύφλα» των υπερσύγχρονων καμερών της αμερικανικής πρεσβείας στο κτύπημα με το RPG, και οι προαναγγελθείσες «νέες συλλήψεις» που ποτέ δεν έγιναν και άλλα πολλά.


Και βέβαια, οι «κρατικοί υπάλληλοι»-τρομοκράτες, θα είναι αυτοί που όπως κατήγγειλε ο κ. Παπαθεμελής όταν ήταν υπουργός Δημοσίας Τάξεως «παίρνουν δύο και τρεις μισθούς από ξένες μυστικές υπηρεσίες», αυτοί που παραπλανούσαν τους υπουργούς με αποπροσανατολιστικές εκθέσεις για την τρομοκρατία, όπως κατήγγειλε ο πρώην υπουργός κ. Μαρκογιαννάκης κ.τ.λ., κ.τ.λ.


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου