Χρήστες OnLine

Πέμπτη, 1 Απριλίου 2010

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ - ΠΟΡΕΙΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ.

...ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΚΑΙ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΑΦΩΡΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΙΕΛΘΕΙ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΟΥΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

Ο ΑΝΥΠΟΤΑΧΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ,ΜΑΖΙ ΜΕ 2 ΦΙΛΟΥΣ ,ΕΜΨΥΧΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΨΥΡΡΗ ,ΠΟΥ ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝ ΠΟΜΠΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΝΑΝΔΡΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΜΑΤ...ΠΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΟΥΝ..

ΓΙΑΤΙ ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΑ ΜΑΤ ΕΚΕΙ????ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΑΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΓΚΕΤΟ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΑΝΕΓΓΙΧΤΟ....ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΝΑ ΚΥΛΑ ΚΑΙ Η ΜΙΖΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΥΣ .....????ΥΠΟΠΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ
ΜΑΤ ΣΤΕΛΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝΑ....

ΕΔΩ ,ΠΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ ΝΑΡΚΩΜΑΝΕΙΣ ,ΜΑΧΑΙΡΟΒΓΑΛΤΕΣ ΚΑΙ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ......ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΠΑΡΑ ΕΝΑΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ,ΟΜΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΣ ΠΑΛΗΚΑΡΙ.

ΣΑΣ ΠΗΡΑΜΕ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ
ΣΤΗΝ ΚΕΦΑΛΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΙΚΑ ΦΟΒΙΣΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΨΥΧΩΜΕΝΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ,ΗΤΑΝ 2 ΑΥΣΤΡΑΛΟΙ,ΕΝΑΣ ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΦΙΛΛΕΛΗΝΑΣ,ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΟΕΛΒΕΤΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΔΑ......ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ??????

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΛΕΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ.....ΑΛΛΑ ΒΓΑΖΕΤΕ ΚΑΝΤΗΛΕΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ ΜΑΙΛ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ....Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΑΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου