Χρήστες OnLine

Παρασκευή, 2 Απριλίου 2010

Ενημερωτική εκστρατεία της Χρυσής Αυγής σε σταθμούς διοδίων σε ολόκληρη τη χώραΕκτεταμένη ενημερωτική εκστρατεία πραγματοποιήσαν σήμερα τα μέλη του “Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή”, με αφορμή την έξοδο των εκδρομέων από τα αστικά κέντρα. Στους σταθμούς διοδίων των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης, στο Ρίο-Αντίριο και σε πολλά ακόμη σημεία ανά την επικράτεια βρέθηκαν από νωρίς εκατοντάδες μέλη και φίλοι του Κινήματος.


Μοιράστηκαν χιλιάδες φύλλα της εφημερίδας μας και έντυπο πολιτικό υλικό, αναρτήθηκαν πανό και το μήνυμα της Εθνικής Αντίστασης πέρασε σε αμέτρητους Έλληνες, που για μία ακόμη φορά αγκάλιασαν την προσπάθεια της Χρυσής Αυγής.


Τα μέλη του Μετώπου Νεολαίας με την ομοιόμορφη εμφάνιση και την ευπρεπή παρουσία τους, έγιναν αποδέκτες συγχαρητηρίων και θερμών αγωνιστικών χαιρετισμών από μεγάλο αριθμό συμπατριωτών μας. Η επιρροή της Χρυσής Αυγής σε ευρύτερα στρώματα του Ελληνικού λαού είναι πλέον δεδομένη. Παρά τις δειλές κρατικές και παρακρατικές επιθέσεις εις βάρος μας, είμαστε περισσότερο ισχυροί από ποτέ. Ο δρόμος για την Νίκη είναι ανοιχτός. Ο εθνικός αγώνας συνεχίζεται.
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου