Χρήστες OnLine

Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2010

Τα κόκκαλα των Σαλαμινομάχων θα γίνουν...κινέζικα!!!Υπάρχει ρε κανένας Έλληνας;;;


2/3/2010,ο Χαρδαβέλας στην εκπομπή του "ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ" ενημέρωσε ότι η κυβέρνηση των κατακτητών ετοιμάζεται να αποχαρακτηρίσει την περιοχή που έχουν ταφεί οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΗΡΩΕΣ ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ,ως μη...αρχαιολογικού ενδιαφέροντος!!!!!!!!!!!!!!,με σκοπό να πουληθεί στους Κινέζους!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δε φτάνει ρε καθίκια που διαλύσατε τα πάντα.Δε φτάνει ρε οπισθοπροωθούμενοι,σκουλίκια,που θα πεθάνετε όλοι σας από καρκίνο,φτάσατε πλέον στο άκρον άωτον της υπομονής των πνευμάτων των ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ. Να γνωρίζετε ότι,όπως ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ που δεν τρομοκρατήθηκε και δεν λιποψύχισε μπροστά στον...μεγάλο βασιλιά ολόκληρης της Ασίας(κάτι σαν τον Ομπάμα σήμερα) και στάθηκε αντιμέτωπος,μόνος εκείνος με τους τριακόσιους του και άλλους δύο χιλιάδες λιονταρόψυχους εθελοντές(καμικάζι σήμερα),απέναντι σε...έξι εκατομμύρια(6.000.000) εισβολείς και σε όλο τον χρυσό ριγμένο στα πόδια του...εκείνος έστειλε τον Αριστόδημο να πει στη Σπάρτη ότι του φτάνουν μια χούφτα...ελιές!

Έτσι και μεις,όσοι τέλος πάντων έχουμε απομείνει,ορκιζόμαστε στα ΙΕΡΑ ΚΟΚΚΑΛΑ των ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ,ότι θα υπερασπιστούμε τους τάφους τους με ό,τι αυτό συνεπάγεται... Θα λέγαμε ότι είστε ΠΡΟΔΟΤΕΣ...αλλά δεν σας λέμε έτσι γιατί απλά...ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.


Πηγή http://alfeiospotamos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου