Χρήστες OnLine

Παρασκευή, 19 Μαρτίου 2010

Υποβαθμίζουν την τρομοκρατική ενέργεια εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ "ΠΡΑΣΙΝΗ" ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.

ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΡΟΥΦΑΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ
Κανένας δεν καταδίκασε μέχρι στιγμής την τρομοκρατική ενέργεια εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Αν μιλούσαμε για τα γραφεία της τελευταίας συνιστώσας του Σύριζα θα είχε γυρίσει ο κόσμος ανάποδα.


Πλήρης η υποβάθμιση του σοβαρού τρομοκρατικού χτυπήματος στα γραφεία μας από τα ΜΜΕ. Παρότι η έκρηξη ήταν ισχυρή και θα μπορούσε να τραυματιστεί κάποιος θανάσιμα, η είδηση παρουσιάζεται σαν να μην έγινε και τίποτε σοβαρό.


Έτσι καλύπτουν τις ανάγκες της «ενημέρωσης» τα κανάλια, αφού ο στόχος ήταν οι «φασίστες». Μέχρι και αυτή την στιγμή κανένας πολιτικός δεν καταδίκασε την ενέργεια… Αλλά και τι να πουν αλήθεια; Είναι όλοι τους συναυτουργοί στην στοχοποίηση των Εθνικιστών.

Είναι γνωστό σε όλους πως η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ αποτελούσε στόχο των παρακρατικών συμμοριών της αριστερής τρομοκρατίας. Δεν μπόρεσαν ποτέ να λυγίσουν τους Έλληνες Εθνικιστές και είναι βέβαιο πως δεν θα τα καταφέρουν ούτε και τώρα. Το κράτος διά του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. άλλωστε, είχε φροντίσει δια του ιδίου να εκφράσει το μίσος του για το κίνημά μας. Όλες οι τελευταίες ενέργειες της κυβέρνησης απέναντι στους Αγωνιστές του Εθνικισμού, μαρτυρούσαν έναν πόλεμο που κήρυξαν οι ίδιοι με αιτία την άνοδο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ τόσο σε πολιτικό όσο και σε κοινωνικό επίπεδο…


Ιδιαίτερα το διάστημα της ψήφισης του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια των λαθρομεταναστών, είχαμε αναίτιες προσαγωγές, απαγορεύσεις συγκεντρώσεων, μέχρι και την έρευνα παρουσία εισαγγελέα στα ίδια γραφεία τα οποία έγιναν στόχος της μαρξιστικής ΚΟΚΚΙΝΗΣ τρομοκρατίας.


Αυτή είναι η Ελλάδα του 2010, όμως δεν έχουμε σκοπό να εγκαταλείψουμε τον πολιτικό μας Αγώνα, ούτε από την κρατική τρομοκρατία των συλλήψεων, ούτε από την δειλή τρομοκρατική δράση των “αντιεξουσιαστών”.


Η ΠΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.


πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου