Χρήστες OnLine

Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2010

ΛΑΡΙΣΑ: Συγκέντρωση και πορεία εθνικιστών κατά του λαθρονομοσχεδίου


Διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις θριαμβολογίες των προστατευόμενων «νεαρών» του συστήματος, σας ενημερώνουμε ότι έγινε κανονικά η προγραμματισμένη συγκέντρωση και πορεία των εθνικιστών και πατριωτών, η οποία κάλυψε σχεδόν όλο το κέντρο της Λάρισας σήμερα το μεσημέρι.


Στην διάρκεια της πορείας ακούστηκαν συνθήματα κατά της «ελληνοποίησης» των αλλοδαπών και μοιράστηκαν χιλιάδες προκηρύξεις καθώς και άλλο έντυπο υλικό.


Πριν την ώρα της συγκεντρώσεως αγέλη αναρχοκομμουνιστών ακροαριστερών δολοφόνων, η οποία στην συνέχεια κρύφτηκε στο Πανεπιστημιακό άσυλο ( ναι αυτη ειναι η χρηση του πια,γιαφκα της τρομοκρατιας και των πρεζεμπορων ), λιθοβόλησε παρέα 5 εθνικιστών.


Οι Γαλανόλευκες Σημαίες και τα εθνικιστικά λάβαρα κυμάτισαν περήφανα στους δρόμους της πόλης της Λάρισας και κανένας δεν μπόρεσε να τις εμποδίσει.


Το ξεφτιλισμένο πουλημένο κράτος κάνει τα πάντα για να φιμώσει τις φωνές των Ελλήνων, χρησιμοποιώντας τους γνωστους αναρχουπαλλήλους "αντιεξουσιαστές" για να τραμπουκίσει και να εμποδίσει την ελευθερία και το δικαίωμα των Ελλήνων στο να εκφέρουν την άποψή του.. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΙΑ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ.. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΔΥΝΑΤΑ


Πλήρης παρουσίαση της εκδηλώσεως καθώς και φωτογραφίες θα δημοσιευθούν μετά από λίγες ώρες.


πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου