Χρήστες OnLine

Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2010

Στα τέλη Ιανουαρίου θα φέρουν το αντισυνταγματικό νομo?

ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ. ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΤΩΝ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ...!

Η επιρροή του μουσουλμανισμού στις αποφάσεις των λαθρομεταναστών, είναι αναπόφευκτη εφόσον η πλειοψηφία τους προέρχεται από χώρες μουσουλμανικές & για όσους το αγνοούν το Κοράνι δεν είναι θρησκευτικό κείμενο απλά, αλλά πολιτική επιταγή, εξού και υπάρχει η Σαρία ή Ισλαμικό Δίκαιο που εφαρμόζεται ήδη σε θέματα οικογενειακού και κληρονομικού δικαίου στη Θράκη.

Με την ελληνοποίηση των εκατομμυρίων λαθρομεταναστών και το δικαίωμα ψήφου των, η Ελλάδα παύει να θεωρείται χώρα ευρωπαϊκού τύπου και γίνεται πεδίο θρησκευτικού φονταμενταλισμού. Με άλλα λόγια ξαναζούμε μέρες Οθωμανικής σκλαβιάς.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΣ ΨΗΦΙΣΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΟ Β'ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ για να έχουν συνταχθεί τα νέα δημοτολόγια, με τους λαθρομετανάστες ενσωματωμένους έως 30.06.2010.

Ή συντάσσεστε ΤΩΡΑ στον αγώνα για άμεση συλλογή υπογραφών και ό.τι άλλο προκύψει ή ΠΟΤΕ.... ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΑΠΟΔΕΙΞΗ !!


ΜΑΖΕΨΕ ΟΣΕΣ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ..http://www.iondragoumis.gr/METANASTES/PSIFOS%20METANASTES-all-2.pdf http://www.thermopilai.org/content/thelo-demopsephisma-gia-epaiskhunto-nomoskhedio-nomimopoieses-ton-lathrometanaston

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου