Χρήστες OnLine

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ, ΨΕΥΔΟΛΟΓΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ ΣΤΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥΣ.

ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ. ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. Η ΑΥΤΟΙ Η ΕΜΕΙΣ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΞΕΠΟΤΛΗΜΕΝΩΝ

Αρθρο του απαντηση στην Wall street Journal

«Η Ελλάδα προστατεύει τις μειονότητες»

«Οι πρόσφατες εμπρηστικές επιθέσεις στην Κρήτη θέτουν σε κίνδυνο την κοινωνική ειρήνη και εγείρουν σημαντικά ηθικά και πολιτικά ζητήματα. Εντούτοις, αυτά συνδέονται περισσότερο με την γενικότερη άνοδο της βίας και τη δράση εξτρεμιστικών οργανώσεων και λιγότερο με την άνοδο του αντι-σημιτισμού. Η Ελλάδα δεν υπήρξε - και δεν θα γίνει ποτέ - μια χώρα τυφλού μίσους και ρατσισμού. Αν και, δικαιολογημένα, θα ανέμενε κανείς μια πιο έγκαιρη δημόσια αντίδραση στην κατάπτυστη επίθεση στη συναγωγή, δεν πρέπει να μπαίνει κανείς στον πειρασμό να προβαίνει σε ανακριβείς και επικίνδυνες γενικεύσεις. Ιστορικά, οι Έλληνες υπέφεραν στα χέρια των Ναζί και έχουν πληρώσει ασύγκριτο τίμημα στο όνομα της ελευθερίας, της κοινωνικής δικαιοσύνης και των δικαιωμάτων του πολίτη.
Τώρα που οι βάνδαλοι είναι στα χέρια της δικαιοσύνης, οι επικριτές πρέπει να παραδεχτούν ότι οι Ελληνικές αρχές έδρασαν με επαγγελματικό και υποδειγματικό τρόπο. Επιπλέον, η Ελληνική Αστυνομία συνέλαβε προ ημερών περισσότερους από 40 ακροδεξιούς εξτρεμιστές, οι οποίοι επιτέθηκαν σε διαδηλωτές που συμπαραστέκονταν στους μετανάστες. Η αλλαγή δεν θα συντελεστεί εν μια νυκτί αλλά, η νέα μας κυβέρνηση υπό τον Γιώργο Παπανδρέου, είναι αποφασισμένη να επιδείξει «μηδενική ανοχή» απέναντι σε κάθε είδος βίας και να προστατεύσει τα δικαιώματα των μειονοτήτων, καθώς και των αδύναμων και φτωχών πολιτών της.»

Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

πηγή

Ανακεφαλαιωνοντας

Απο εκει που η Ελληνικη Κυβερνηση δεν αναγνωριζει καμια μειονοτητα , τωρα υπουργος διατυπαμπανιζει οχι μονο οτι εχουμε αλλα πως θα τις προστατευσει κιολας

Προδικαζει το αποτελεσμα της δικης των εθνικιστων αφου ισχυριζεται οτι επιτεθηκαν και οχι απλως οτι συνεληφθησαν μετα απο συμπλοκη

Ο υπουργος θεωρει οτι οι οργανωσεις που διαδηλωνουν υπερ των λαθρομεταναστων ειναι κατι το θετικο - σε μια χωρα ομως οπου τηρειται η εννομη ταξη οι εν λογω οργανωσεις θα ειχαν απαγορευτει και τα μελη τους θα ηταν στην φυλακη αφου στην ουσια παροτρυνουν στην τελεση του αδικηματος της παρανομη εισοδου στη χωρα .


Ψευδολογεί για τις εμπρηστικές επιθέσεις στη Κρήτη (Αποκάλυψη: Ξένοι πράκτορες συνεχίζουν να αλωνίζουν:Σύλληψη Αμερικανών και Βρετανών πρακτόρων για τον εμπρησμό της Εβραϊκής συναγωγής. )

Απο την αλλη η προασπιση της εθνικης συνοχης και των συνορων θεωρειται μη ανεκτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου