Χρήστες OnLine

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Σημείο μηδέν για το ιστορικό κέντρο της Αθήνας απο τους αλλοδαπούς και τους λαθρομετανάστες



ΑΠΟ ΤΟΥΣ 800.000 ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΟΙ 600.000 ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ 200.000 ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

Η έλλειψη πολιτικής βούλησης για τη λήψη πρωτοβουλιών, έχει φέρει το ιστορικό κέντρο της Αθήνας στο σημείο μηδέν, και για να μη σπεύσει κανείς εθνοπατέρας να βρει την εύκολη λύση, ας δούμε τι είπε για το πρόβλημα ο δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης...

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ


«Παίζονται απίστευτα παιχνίδια "real estate" στο κέντρο της Αθήνας και αυτό θα πρέπει να το ερευνήσει η Βουλή και η Επιτροπή Θεσμών».

Ο δήμαρχος έφερε ως παράδειγμα τη περιοχή του Μεταξουργείου, όπου «συγκρότημα κατοικιών έφθασε να πωλείται προς 4.500 ευρώ το τμ».

Στο πρόβλημα των μεταναστών, ο δήμαρχος τόνισε ότι «η μόνη λύση για την αντιμετώπισή του είναι η πρόληψη και η αποτροπή από το να έρχονται στην Ελλάδα».

Όπως ανέφερε, ο Ν. Κακλαμάνης στη χώρα μας, μόνον οι καταγεγραμμένοι μετανάστες φθάνουν τους 800.000. Από αυτούς, ζουν στην Αττική 600.000, εκ των οποίων οι 200.000 στο κέντρο της Αθήνας.

ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΠΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.. ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΡΑΖΕΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ.

ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ


1 σχόλιο:

  1. Επιπλέον "φοβάται" ή εκβιάζεται να τοποθετήσει το ήδη έτοιμο άγαλμα εδώ και 2 χρόνια, του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε πλατεία των Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή