Χρήστες OnLine

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2010

ΜΗΝΥΜΑ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΛΕΣΒΟ


...
ΟΥΤΕ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ, ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ, Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ


Συναγωνιστές και φίλοι... Το κάλεσμα του ΣΤΟΧΟΥ ήταν σαφές και ξεκάθαρο:

Σηκωθείτε όρθιοι και κάντε να καταλάβουν το τι έρχεται....

Στο κάλεσμα αυτό υπήρξε ανταπόκριση και από την ΛΕΣΒΟ. Στις παρακάτω φωτογραφίες θα δείτε την χθεσινή μας δράση στον πλέον πολυσύχναστο δρόμο της ΛΕΣΒΟΥ. Το μήνυμα πρέπει να είναι ηχηρό και να ακουστεί δυνατά, η ιστορία δεν πρόκειται να μας συγχωρήσει.

Θα ήθελα ακόμα να πω ότι θα κατέβω στην διαδήλωση της 30ης Ιανουαρίου. Για τον λόγο αυτό έκλεισα αεροπορικά εισιτήρια για να έρθω, ενώ πηρά ρεπό από την δουλειά μου. Αν εγώ μπορώ να κατέβω και να διαθέσω 120 ευρώ στα εισιτήρια που δεν μου περισσεύουν, ποια δικαιολογία θα βρείτε πατριώτες ώστε να μην ξοδέψετε 1 ευρώ για το εισιτήριο του λεωφορείου και να κατεβείτε στην πορεία; Δεν έχει σημασία το ποιος οργανώνει την συγκέντρωση, νόημα και βάρος έχει ο σκοπός της εκδήλωσης.

Ήρθε η ώρα οι πατριώτες να ενωθούν στον δρόμο, οι απόντες να ξέρουν ότι θα μετανιώσουν που δεν ήρθαν και σίγουρα θα το έχουν βάρος στην συνείδηση τους. Πρέπει να μαζευτεί τουλάχιστον 20.000 λαός. Αν δεν τα καταφέρουμε είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ελάτε από παντού, πάρτε πλοία τρένα και αεροπλάνα, η ελάτε με τα πόδια. Οι ήρωες του γένους θα μας παρατηρούν…..

Ένας Ακρίτας
...
ΜΗΝ ΚΑΘΕΣΤΕ... ΕΠΙ ΧΡΟΝΙΑ ΡΩΤΑΜΕ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ... ΗΡΘΕ... ΘΕΛΟΥΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΩΡΙΟ. ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΥ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ.

"ΟΥΤΕ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΧΑΡΤΙΑ, Σ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ".

πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου